مدیر مرکز خادمیاری و کانونهای خدمت رضوی گفت: حرکتهای نوآورانه راهبرد شبکه خادمیاری کشور برای کیفیت بخشیدن به فعالیتهاست.
احمد میرزاده پنجشنبه، ۲۰ دیماه ۱۴۰۳ در دومین نشست هماندیشی کانونهای خدمت رضوی پهنه پنج استان کشور شامل استانهای البرز، قزوین، قم، گیلان و مرکزی که به میزبانی شهرستان ساوه برگزار شد، اظهار کرد: این نشست، افقی را برای پیشبرد بهتر اهداف شبکه خادمیاری فراهم خواهد کرد که لازمه آن اهتمام جدی در سایه برنامهریزی دقیق و راهبردی است.
وی در ادامه با تاکید بر لزوم پرهیز از انجام کارهای کلیشهای گفت: نوآوری، خلاقیت، ایدهپردازی و فکر جدید موجب تدوین برنامههای تاثیرگذار در شبکه خادمیاری خواهد شد. هم اکنون ۱۵ الگوی جدید در حوزه خلاقیت و نوآوری در طرح یکشنبههای خلاقیت و نوآوری ارائه میشود و بستر اجرا شدن آن در دستور کار قرار دارد.
میرزاده در خصوص اجرای پویش «لبنان تنها نیست» که به همت آستان قدس رضوی در لبیک به فرمان رهبر معظم انقلاب مبنی بر یاری رساندن به آوارگان لبنانی و مردم ستمدیده انجام شد، اظهار کرد: در اجرای این پویش بالغ بر ۱۲۰ هزار دست لباس به ارزش ۳۵ میلیارد تومان توسط شبکه خادمیاری از سراسر کشور جمع آوری و به مردم لبنان و فلسطین اهدا شد. همچنین تاکنون بالغ بر ۴۵ میلیارد تومان مشارکت نقدی از طریق خادمیاران رضوی برای کمک به مردم لبنان و فلسطین اهدا شده است.
وی بیان کرد: در حال حاضر افزون بر ۱۶۰ هزار خادمیار در سراسر کشور در قالب کانونهای عمومی و تخصصی سازماندهی شده و خدمات لازم را به جامعه هدف ارائه میدهند.
رئیس اداره خادمیاری بنیاد کرامت رضوی نیز با بیان اینکه خادمیاران رضوی در سراسر کشور سهم بسزایی در ارائه خدمت به زائران و مجاوران امام رضا علیه السلام دارند، اظهار کرد: حدود ۶ هزار کانون در بیش از ۴۰۰ دفتر در سراسر کشور فعالیت دارند.
مصطفی یعقوبی با بیان اینکه یکی از اهداف شبکه خادمیاران نظیر آزادسازی زندانیان با تاکید بر آزادی مادران معسر زندانی است، گفت: شبکه خادمیاری وضعیت رو به رشد دارد و سرعت بخشیدن به جذب در شبکه خادمیاری، با جذب حداکثری متناسب با نیاز هر شهرستان در دستور کار قرار دارد. جوان سازی شبکه خادمیاری موضوع مهمی است که بطور جد دنبال میشود.
رئیس اداره کانون های خدمت رضوی نیز کیفیت بخشیدن به فعالیتها در سایه تبادل تجربیات را مهمترین هدف این نشست دانست و بر توسعه فعالیت کانونهای خدمت رضوی بویژه کانون وقف و نذر تاکید کرد.
احسان مهدوی بیان کرد: نظارت بر فعالیت های کانون های خدمت رضوی همراه با آموزش به منظور توانمندسازی کانونها، گام مهمی در راستای توسعه خدمات کیفی خواهد بود.
مدیر کانون های خدمت رضوی استان مرکزی نیز گفت: پهنهبندی کشور در شبکه خادمیاری اقدام مبارکی است که این رویه در استان مرکزی نیز به اجرا درآمده و نتیجه آن، تبادل تجربیات و کیفیت بخشیدن به فعالیتهاست.
محمد بخشی خواستار راهاندازی مرکز آموزش خادمیاری در کشور شد و افزود: پیشنهاد میشود این مرکز در شهر مذهبی قم با توجه به ظرفیت زیارتی و بهرهمندی آن از اساتید حوزه راهاندازی شود. قطعا برگزاری دورههای آموزشی نقش موثری در پیشبرد روحی و معنوی و توانمند سازی خادمیاران خواهد داشت.
بخشی با اشاره به مشارکت پرشور مردم استان مرکزی در پویش «لبنان تنها نیست»، گفت: افزون بر ۲۱ میلیارد تومان از سوی مردم استان مرکزی در اجرای این پویش به شماره حساب اعلامی واریز شد. از این مبلغ ۷۰ درصد به حساب آستان قدس رضوی برای حمایت از جبهه مقاومت واریز شد. همچنین شبکه خادمیاران رضوی استان در یکماه گذشته بیش از ۱.۵ میلیارد تومان وجه نقد برای قرارگاه مردمی این استان تامین کرد.
وی با اشاره به فعالیت کانون های عمومی و تخصصی شبکه خادمیاری استان مرکزی گفت: از ابتدای سالجاری تاکنون خدمات کانونهای عمومی و تخصصی برای افزون بر ۱۸۸ هزار نفر با هزینه کردی بالغ بر ۴۰ میلیارد تومان انجام شده است.
بخشی همچنین اجرای پویش نذر هشت درخت به نیت امام رضا علیه السلام در ساوه را خدمتی دیگر از خادمیاران رضوی دانست و گفت: جمعی از باغداران قطب تولید انار کشور در ساوه با نذر حداقل هشت درخت انار، محصول برداشت شده را به مصرف نیازمندان میرسانند.
در این نشست نمایندگان کانون های خدمت استانهای البرز، قم، گیلان، قزوین و مرکزی به ارائه گزارش و راهکار در خصوص توسعه فرهنگ رضوی و خدمت پرداختند.