جمعه 2 آذر 1403 | Friday 22 November 2024

نماینده مردم اراک، کمیجان و خنداب در مجلس شورای اسلامی گفت: افزایش حقوق و دستمزد کارگران تاثیری در افزایش نرخ تورم ندارد بلکه حقوق های نجومی و رانت در کشور است که نرخ تورم را افزایش می‌دهد.

محمدحسن آصفری یکشنبه ۱۱ اردیبهشت ماه ۱۴۰۱ همزمان با روز جهانی کاروکارگر در گردهمایی بزرگ کارگران و بازنشستگان شهرستان ساوه که در خانه کارگر برگزار شد، اظهار کرد: کارگران نقش بسزایی در پیروزی انقلاب، دوران دفاع مقدس، سازندگی، رسیدن به خودکفایی، استقلال و شرایط جنگ اقتصادی داشته اند و هر زمان انقلاب نیاز به همراهی داشته است این کارگران بودند که پیش قراولان دفاع از آرمان های نظام اسلامی بوده اند و روز کارگر فرصتی برای تجلیل از جامعه کارگری است.

وی با تاکید از حمایت مجلس شورای اسلامی از جامعه کارگری و بازنشستگی بیان کرد: بیش از ۱۲ طرح و لایحه در حوزه کارگری در مجلس شورای اسلامی در دست بررسی است که اصلاح قانون کار مهمترین آنان بوده و در اولویت قرار دارد.

وی افزود: قراردادهای سفید امضاء در شرایط بحران کارگری امنیت شغلی کارگران را نشانه گرفته است که نشان از ضعف قانون دارد و حقوق کارگران را  تضعیف کرده است. همچنین فعالیت کارگران در مشاغل زیرزمینی بدون در نظر گرفتن بیمه از معایب قانون کار و ظلم در حق نیروی کار است.

آصفری با اشاره به اصلاح ماده پنج در خصوص کارگران ساختمانی که به تصویب مجلس رسیده است  و بزودی اجرایی خواهد شد، افزود:  در خصوص دستمزد و حقوق کارگران نیز شورای عالی کار تصمیم گیرنده است و مجلس دخالتی در این موضوع ندارد.

وی با تاکید بر اینکه افزایش دستمزد تاثیری در افزایش نرخ تورم ندارد، تصریح کرد:  حقوق های نجومی موجب تورم در جامعه است. پرداخت های آنچنانی و حقوق های نجومی، عدم برگشت تسهیلات نجومی و رانت، موجب ایجاد تورم در جامعه خواهد شد نه افزایش اندک دستمزد و حقوق کارگران و اینکه برخی گفته اند افزایش حقوق و دستمزد موجب افزایش نرخ تورم و گرانی شده درست نیست.

وی تصریح کرد: شرایطی که در کشور به دلیل تورم افسارگسیخته وجود دارد باید مدیریت شود و برای کاهش فاصله طبقاتی باید به موضوع حقوق کارگران پرداخته و متناسب سازی حقوق بازنشستگان نیز بطور کامل و صحیح انجام شود.

عضو فراکسیون کارگری مجلس شورای اسلامی گفت: با ۶ میلیون تومان حقوق نمی توان هزینه های  یک خانواده کارگری را تامین کرد. مجلس شورای اسلامی از افزایش حقوق کارگری حمایت خواهد کرد و هر لایحه ای که دولت به مجلس بیاورد به ویژه در حوزه مسکن، درمان، آموزش و رفاهی را خارج از نوبت رسیدگی خواهد کرد

وی با تاکید بر اینکه اصلاح قانون کار یک اولویت است تا جامعه کارگری از حقوق متوازن و عادلانه برخوردار شوند، افزود: در موضوع همسان سازی حقوق بازنشستگان نیاز به قانون دائمی است تا گذران زندگی آنها از رفاه نسبی برخوردار شود.

آصفری بیان کرد: ایجاد محیط کار سالم برای کارگران و جلوگیری از تبعیض درخصوص جامعه کارگری و تاکید بر فراهم کردن فضای مطلوب بهداشت کار از تاکیدات قانونی اساسی است و دولت و مجلس وظیفه دارند که در حمایت از کارگران مطالبات آنان را پیگیری و در اولویت قرار دهند.

وی بیان کرد: اعمال سیاست های تشویقی، مشوق های مالیاتی و تخفیف در عوارض در راستای حمایت از کارفرمایان می تواند بار مالی افزایش حقوق را از دوش کارفرمایان و مدیران صنایع کاهش دهد.

معاون دبیر کل خانه کارگر گفت: افزایش دستمزد و حقوق کارگران‌ تحریک کننده تورم در جامعه نیست، آنچه تورم را تحریک می کند، نوع بودجه ریزی در کشور است

حسن صادقی یکشنبه ۱۱ اردیبهشت ماه ۱۴۰۱ همزمان با روز جهانی کارو کارگر در گردهمایی بزرگ کارگران و بازنشستگان شهرستان ساوه که در خانه کارگر برگزار شد، اظهار کرد: روز جهانی کارگر در واقع روز بزرگداشت مقام و منزلت انسان هایی است که جان خود را برای احقاق حق فدا کردند.

وی در ادامه اکتسابی کردن حق طلبی و کسب حقوق تضعیف شده را دستاورد روز جهانی کارگر دانست و افزود: بسیاری از مطالبات جامعه کارگری با وجود اینکه بارها بیان شده بر زمین مانده است و باید این مطالبات شنیده شده و برای برطرف کردن آن چاره اندیشی کرد.

وی با اشاره به اظهار نظر یکی از نمایندگان مجلس شورای اسلامی در خصوص ارتباط افزایش نرخ تورم با افزایش حقوق و دستمزد کارگران افزود: هر رفتاری که موجب تحریک بازار شود قطعا در افزایش نرخ تورم موثر خواهد بود اما این طور نیست که با افزایش نسبی حقوق کارگران شاهد افزایش نرخ تورم در کشور باشیم.

صادقی در خصوص علل افزایش نرخ تورم در کشور گفت: معضلات کشور ریشه در اقتصاد کلان دارد و در اقتصاد خرد نیست، بنابراین سیاست گذاری نادرست در اقتصاد کلان موجب افزایش نرخ تورم می شود.

وی با تاکید بر اینکه آنچه تورم را تحریک می کند، نوع بودجه ریزی در کشور است، افزود:  بودجه ریزی ناصحیح در کشور بار تورمی توام با توهم را در دل خود حرکت می دهد و وقتی بودجه  وارد مجلس می شود مانند گوشت قربانی قطعه قطعه می شود و تورم زایی از همان ابتدا با تصمیم گیری نادرست  کلید می خورد.

معاون دبیر کل خانه کارگر کشور افزود: استقراض بی محابا از بانک مرکزی، چاپ پول بدون پشتوانه از دیگر عوامل افزایش نرخ تورم است نه افزایش حقوق و دستمزد کارگران و نباید مزد کارگران را به عنوان عامل گرانی های اخیر عنوان کرد و نباید به این سیاست نخ نما شده برخی نمایندگان مجلس توجه کرد و تن داد.

وی با تاکید بر اینکه جامعه کارگری و توده کارگران در شرایط فقر  اقتصادی بسر می برند، افزود: در مجلس شورای اسلامی باید به گونه ای رفتار و وضع قانون کرد که آرامش را به کارگران هدیه دهیم نه اینکه استرس و نگرانی را با اظهارات نسنجیده به کارگران وارد کرد.

صادقی خطاب به افرادی که در صدد کاهش دستمزد کارگران هستند، گفت: فکر بازنگری حقوق و دستمزد را از سر خود بیرون کنید و یقین بدانید هرگونه دست بردن برای کاهش دستمزد و حقوق کارگران یعنی برپاکردن آشوب و تحریک ۴۲ میلیون خانواده کارگری و انتظار داریم دولت و مجلس انقلابی مانع از هرگونه دست بردن در دستمزد شده و اجازه ندهند حقوقی که براساس نرخ تورم پایان سال گذشته و نه امسال تصویب شده، اصلاح شود.

وی تصریح کرد: کارگران متعهدترین و یا مسئولیت پذیرترین افراد در نظام اسلامی هستند و نباید به این قشر شریف و زحمتکش ظلم کرد و برای تضعیف آنان مخصوصا بازنشستگان کف بگیر که ۱۰ یا ۱۵ روز در ماه حقوق می گیرند تصمیم گیری کرد. کارگران و بازنشستگان همواره مشکلات اقتصادی و غصه های نداری را تحمل می کنند چرا که مدافع انقلاب و نظام و رهبری هستند.

تمامی حقوق محفوظ است ، طراحی شده توسط کامپوسیس، رادیو ساوه توسط سرورهای قدرتمند محکم هاست پشتیبانی می‌شود.

Template Design:Dima Group