يكشنبه 16 ارديبهشت 1403 | Sunday 5 May 2024

استاندار مرکزی گفت: اجازه ندهیم شیرینی افزایش دستمزد کارگران با افزایش نرخ  تورم  به کامشان تلخ شود.

سیدعلی آقازاده دوشنبه ۲۰ اردیبهشت ماه در نشست صمیمی با اعضای تشکل های کارگری  که در خانه کارگر تشکیلات ساوه و زرندیه برگزار شد، اظهار کرد: تحقق منویات رهبری در خصوص مشکلات و مطالبات کارگری با اشراف کاملی که به مشکلات کارگری دارند، قطعا موجب رضایتمندی و پویایی فضای کسب و کار خواهد شد.

وی همسان سازی حقوق بازنشستگان را اقدامی شایسته در تامین نیازهای این قشر دانست و افزود: افزایش مناسب در حقوق و دستمزد نویدبخش انگیزه بیشتر برای تقویت امید در بین کارگران است و نباید اجازه دهیم با گرانی و افزایش نرخ تورم شیرینی افزایش دستمزد کارگران به کام آنها تلخ شود.

آقازاده از سه سال اخیر را سیاهترین بازه زمانی اقدام دشمنان برای تشدید تحریم های ظالمانه دانست و افزود: تحریم های بیش از ۸۰ درصدی فشار اقتصادی را به ملت تحمیل کرد و هم اکنون زمزمه های رفع تحریم ها منجر به کاهش ۲۰ درصدی نرخ ارز شد.

وی افزود: دشمن تسلیم اراده ملت ایران شده است و اذعان دارد که این تحریم ها تاثیری در اراده این ملت نداشته و همچنان روند تولید با جهش خوبی صورت می گیرد گرچه رفع تحریم ها برای تولید کشور راهگشاست.

استاندار مرکزی در ادامه ساوه را راس صنعت استان مرکزی دانست و  افزود: در اسفند ماه ۹۷ تعداد معوقات کارگران استان ۷۵۰۰ نفر بود که در اسفندماه ۹۸ به ۵ هزار و در پایان سال قبل به ۱۰۴۵ نفر رسید و در پایان فروردین ماه امسال ۳۵۰ نفر شده است و این استان در پایین بودن نرخ بیکاری جزو سه استان برتر کشور بوده است.

وی بیان کرد: استان مرکزی به عنوان اولین استان کشور در ایجاد فضای کسب و کار در زمستان سال گذشته شناخته شده است. این استان از بستر سرمایه گذاری مناسبی برخوردار است و همواره در شاخص ها رتبه برتر دارد.

او گفت: عملکرد سازمان صمت استان مرکزی نیز براساس اعلام وزارت صمت در رتبه نخست کشور قرار گرفته است.همچنین در نرخ تورم نیز استان مرکزی رتبه برتر کشور را دارد.

آقازاده خواستار تلاش همه جانبه برای تحقق شعار سال با بهره گیری از اختیارات تیم اقتصادی دولت در استان شد و افزود: سند پساتحریم در استان مرکزی جلوتر از سایر استان ها در حال تدوین است و به گونه ای در حال برنامه ریزی هستیم تا از تبعات احتمالی رفع تحریم ها در امان باشیم. نعمت تحریم و محاصره اقتصادی منجر به افزایش تولید کالای ایرانی شده است و سرمایه گذاری خارجی در پساتحریم برای تولید کنندگان ایرانی آسیب زاست.

وی با تاکید بر اینکه تحریم ها مانند شمشیر دولبه است گفت: باید به گونه ای برنامه ریزی کرد که در برابر تبعات برطرف شدن تحریم ها مقاوم بوده و اجازه ندهیم مشکلات جدیدی در پساتحریم گریبان صنعت و تولید را بگیرد.

استاندار مرکزی در خصوص تشکیل شوراهای اسلامی در ساوه گفت: باید با توسل به قانون و همکاری بین بخشی تعداد شوراهای اسلامی کار در شهرستان ساوه افزایش و در کنار کارفرما و در حمایت از تولید فعالیت کنند نه اینکه کارکرد این شوراها مانند ترمز بوده و بجای حل مشکل، مانع تراشی کنند.

وی گفت: از هر پیشنهادی برای تامین مسکن مورد نیاز کارگران استقبال می کنیم. واگذاری زمین در قالب طرح اقدام ملی مسکن مشکلی نداشته و تلاش خواهیم کرد با احیای تعاونی های مسکن و در چارچوب قانون، مسکن مورد نیاز کارگران را با نازل‌ترین قیمت تامین کنیم. احداث بالغ بر هشت هزار واحد مسکونی برای کارگران ساوه در صورتی که متقاضی داشته باشد تب مسکن را در این شهرستان فروکش خواهد کرد.

او در خصوص تعریض و ساماندهی راه دسترسی ساوه به شهر صنعتی کاوه گفت: ساماندهی راه دسترسی به شهرصنعتی با تعریض یا احداث راه دسترسی جدید با نظر کارشناسی در دست اقدام است.

استاندار مرکزی در خصوص انتخابات نیز گفت: دشمن به دنبال نه گفتن مردم به انتخابات است اما حضور دشمن شکنانه و انتخاب فرد اصلح با گرایش ها و سلایق سیاسی مختلف، توطئه دشمن را خنثی و منجر به تقویت اقتدار کشور خواهد شد. نباید تن به خواسته دشمن داده و انتخابات را تحریم کنیم بلکه با هوشیاری تمام و بصیرت کامل با وجود همه مشکلات معیشتی و اقتصادی در این حماسه سیاسی مشارکت داشته و برگ زرین دیگری بر افتخارات نظام بیفزاییم.

وی افزود: قهر با صندوق های رای شیوه درستی نبوده و با حضور در صحنه می توان مطالبه گر بود و با حضور حداکثری اقتدار نظام را به رخ جهانیان کشید.

استاندار مرکزی همچنین با اشاره به کاهش بارندگی‌ها در سال جاری گفت: شهرستان‌های ساوه و زرندیه به دلیل قرار گرفتن در منطقه خشک از میزان بارش کمتری نسبت به سایر نقاط استان برخوردارند گرچه وضعیت ذخیره سازی آب در سد الغدیر ساوه مطلوب بوده و پاسخگوی نیاز شرب و کشاورزی شهرستان است اما برای کاهش تبعات ناشی از کمبود بارش‌ها توصیه می‌شود میزان مصرف آب و برق در این منطقه نسبت به سال گذشته تا ۳۰ درصد کاهش یابد.

امام جمعه ساوه نیز بر احترام به جایگاه کارگران تاکید کرد و گفت: تکریم کارگران سفارش رسول مکرم اسلام (ص) و وظیفه همگانی است و بهترین تکریم حل مشکلات جامعه کارگری است.

حجت‌الاسلام سید ابراهیم حسینی افزود: نباید مطالبات صنفی کارگران در کف خیابان با اهداف و انگیزه های سیاسی مطرح شود و باید اعتراضات صنفی به همان شیوه صنفی باقی بماند. باید دست به دست هم دهیم تا صدای کارگر در قالب شورای کار شنیده شود.

رییس انجمن مدیران صنایع ساوه نیز گفت: اتفاقات خوب در حوزه صنعت و جهش واقعی تولید، ثمره تلاش جامعه کارگری است.

سعید رضوانی با تاکید بر اینکه هیچ فاصله ای بین کارفرما و کارگر نیست، افزود: با وابستگی و اتحاد می توان مشکلات تولید و صنعت را برطرف کرد و دغدغه کارگران بیشتر رونق تولید و صنعت است.

وی در ادامه به تعطیلی بازار مصرف در شرایط کرونایی اشاره کرد و افزود: نوسانات ارزی و کاهش قیمت دلار زمینه ساز رکود در بازار مصرف است و نگرانی را برای صاحبان صنایع ایجاد کرده است در حالیکه قیمت حمل و نقل، دستمزد و سایر هزینه های تمام شده محصول تولیدی افزایش یافته است از طرفی نبود نیروی انسانی برای جذب در صنایع مشکلات جدیدی را رقم زده، اما با این حال شرایط خوبی در حوزه صنعت حاکم است.

تمامی حقوق محفوظ است ، طراحی شده توسط کامپوسیس، رادیو ساوه توسط سرورهای قدرتمند محکم هاست پشتیبانی می‌شود.

Template Design:Dima Group