شهردار ساوه گفت: طرح احداث شهرک ویژه صنوف مزاحم در این شهر به تصویب نهایی رسید.
سیدمهدی حسینی در نشستی با اعضای شورای اسلامی شهر ساوه اظهار کرد: با نهایی شدن این مصوبه شهرداری ساوه در مدت ۱۰ روز فرصت دارد تا مبلغ ۱۵ میلیارد تومان به اداره کل راه و شهرسازی استان پرداخت کند که امکان پرداخت آن بصورت ۴ میلیارد تومان نقدی و 10 میلیارد و 500 میلیون تومان اقساط وجود دارد.
وی ادامه داد: به ثمر رساندن این طرح بزرگ جهت انتقال اصناف آلاینده از شهر، اقدامی ماندگار و باقیات الصالحاتی برای شورای اسلامی شهر و شهرداری ساوه در دوره پنجم خواهد بود چون مردم سالها انتظار انجام این کار سنگین را میکشیدند.
حسینی با بیان اینکه احداث شهرک صنوف مزاحم موجب ایجاد درآمد خوبی برای شهر و شهرداری نیز خواهد شد، یادآور شد: در حال حاضر بیشترین معابر و پیادهروهای اصلی شهر ساوه در اختیار صنوف مزاحم است و به محلی برای پارک خودروها بویژه نمایشگاه های خودرو تبدیل شده که این امر آثار سوئی را برای شهروندان به دنبال داشته است.
وی خواستار راه اندازی کمیسیون بند ۲۰ و انجام اقدامات اولیه با اهرمهای تشویقی برای انتقال صنوف مزاحم شهر به شهرک صنوف مزاحم شد.
شهردار ساوه در بخش دیگری از سخنانش به تشریح گزارش عملکرد شهرداری ساوه پرداخت و افزود: هم اینک کمربندی شمال به عنوان بزرگترین پروژه شهرداری تا خیابان شهید آوینی به پایان رسیده و عملیات تکمیل کمربندی شرق از میدان سردار سلیمانی تا بلوار سیدجمال به طول ۹ کیلومتر آغاز شده است.
وی به تشریح برخی پروژههای پیش بینی شده شهرداری در سال آینده از جمله زیباسازی برخی خیابانهای شهر، احداث استخر بانوان در پارک فدک و پردیس سینمایی اشاره کرد و افزود: با توجه به اینکه طی دو سال گذشته بیشترین توان شهرداری به علت مشکلات مالی در بحث ایجاد درآمد بوده است، در سال آینده اتفاقات خوبی در شهر رقم خواهد خورد.
شهردار ساوه گفت: رسالت شورای اسلامی شهر و شهرداری ساوه در دوره پنجم، مدیریت بحران، حفظ و نگهداری شهر و ایجاد رضایتمندی مردم در سخت ترین بحران مالی بود.
وی افزود: در دوره پنجم که شهرداری بیسابقهترین شرایط را به لحاظ مالی تجربه میکرد همه ما مامور شدیم تا شهر را نجات دهیم که در این راستا تلاهای شورای شهر با برگزاری جلسات مدبرانه، منظم همراه با صداقت قابل تقدیر است.
وی ادامه داد: در ابتدای فعالیت مدیریت شهری در دوره پنجم علاوه بر اجرای قانون ششم برنامه توسعه و تجمیع مالیات بر ارزش افزوده، نوسانات قیمت ارز و مشکلات اقتصادی بازار نیز بر بحران مالی شهرداری ساوه مزید بر علت شد و وضعیت مالی بغرنجی را برای مجموعه شهرداری به همراه آورد اما این هنر و تدبیر شورای اسلامی شهر بود که توانست با حمایت های خود از مجموعه شهرداری شهر را نجات دهد.
حسینی افزود: مجموعه شهرداری با حمایت شورای اسلامی شهر در این شرایط بحرانی توانست حتی پروژههای بزرگی مانند کمربندی شمالی را در کنار زیباسازی شهر به ثمر برساند و کارنامه قابل قبولی را از خود به یادگار بگذارد.