رئیس مرکز مدیریت حوادث و فوریتهای پزشکی دانشکده علوم پزشکی ساوه گفت: میانگین زمان حضور اورژانس 115 ساوه در سوانح شهری پائینتر از استاندارد تعیین شده از سوی وزارت بهداشت است.
نعمت الله عزیزی در گفتوگو با خبرنگار ایسنا، منطقه مرکزی، با اشاره به وجود دو پایگاه اورژانس 115 شهری در ساوه اظهار کرد: در صورت راهاندازی پایگاه مصوب سوم شهری که به دلیل کمبود نیروی انسانی تا به حال راهاندازی نشده است، مدت زمان حضور اورژانس 115در سوانح شهری به طور چشمگیری کاهش خواهد یافت.
وی با اشاره به اینکه هماکنون مدت زمان حضور اورژانس ساوه در حوادث ترافیکی و سوانح شهری بطور میانگین هفت دقیقه و هشت صدم ثانیه است، افزود: این در حالی است که استاندارد تعیین شده از سوی اورژانس کشور کمتر از هشت دقیقه باید باشد.
وی با تاکید بر نیاز شهر ساوه به حداقل چهار پایگاه اورژانس شهری تصریح کرد: اگر زمینه استقرار چهار پایگاه اورژانس شهری در ساوه فراهم شود و براساس استانداردهای موجود آمبولانس نیز تامین شود قطعا مدت زمان حضور اورژانس در سوانح به پنج دقیقه خواهد رسید.
به گفته عزیزی هماکنون پایگاههای اورژانس شهری ساوه و زرندیه که زیر مجموعه مرکز مدیریت حوادث و فوریتهای پزشکی ساوه هستند توسط هشت دستگاه آمبولانس قدیمی و پنج دستگاه آمبولانس جدید به مردم خدمات ارائه میدهند که لازم است نسبت به نوسازی ناوگان پایگاهها نیز اقدام شود.
وی در ادامه به تعداد تماسهای صورت گرفته با مرکز مدیریت حوادث و فوریتهای پزشکی دانشکده علوم پزشکی ساوه اشاره کرد و گفت: در ماه گذشته چهار هزار و 744 تماس از سوی مردم با این مرکز صورت گرفته است که از این تعداد تنها 727 تماس آن نیاز به اعزام آمبولانس و انجام عملیات شده است.
وی هزار و 162 تماس معادل 25 درصد را مزاحمتهای تلفنی به اورژانس در طی ماه گذشته اعلام کرد و افزود: از مجموع تماس ها 258 تماس منجر به ارائه مشاوره درمانی توسط کارشناسان مرکز و 3001 تماس نیز برای استعلامات و هماهنگیها صورت گرفته است.