شنبه 3 آذر 1403 | Saturday 23 November 2024

رییس کمیسیون صنایع مجلس شورای اسلامی تقویت فرهنگ کار و تولید را نیاز ضروری کشور عنوان کرد.

به گزارش ایسنا، منطقه مرکزی، عزیز اکبریان در مراسم تقدیر از صنعتگران برتر شهرستان زرندیه اظهار کرد: اقدامات دولت در سالی که تحت عنوان " اقتصاد مقاومتی، اقدام و عمل" نامگذاری شده بسیار خوب بوده و تشکیل ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی و معرفی هر یک از وزرا به عنوان نمایندگان رییس جمهور در ستادهای فرماندهی اقتصاد مقاومتی مراکز استان‌ها کار جدیدی بود که در دولت یازدهم به انجام رسید و شایسته تقدیر است.

وی افزود: صنایع بر اثر تحریم‌ها فرتوت شده و گسستگی در آنها ایجاد شده بود، اما در سایه اقدام و عمل در سال اقتصاد مقاومتی شاهد احیای بسیاری از واحدهای صنعتی حتی واحدهای مادر بودیم.

اکبریان اظهار کرد: با اعمال سیاست‌های حمایتی دولت و اقدام و عمل ظرفیت تولید بسیاری از صنایع افزایش یافته است.

وی در خصوص لایحه رفع موانع تولید نیز گفت: مجلس به خوبی از این لایحه استقبال کرد و با تاکید بر صادرات که اولویت کمیسیون صنایع نیز بوده است در جلسه ای با رییس جمهور اشکالات و موانع برطرف و به جد از این لایحه دفاع شد.

اکبریان افزود: عملیاتی شدن قوانین مرتبط با صنایع موجب می شود که کشورهای خارجی کالای مورد نیاز خود را ایران تهیه کنند و تداوم این امر منجر به شکل‌گیری جهاد واقعی در حوزه صنعت می‌شود.

وی تقویت فرهنگ کار و تولید را نیاز ضروری کشور عنوان کرد و در ادامه با اشاره به ظرفیت های ساوه و زرندیه گفت: این دو شهرستان قطب های کشاورزی کشور هستند و در حوزه صنعت و کشاورزی سرآمدند.

وی افزود: به دلیل ظرفیت‌های و استعدادهای خاص این دو شهرستان از جمله نزدیکی به پایتخت و فرودگاه بین‌المللی امام خمینی(ره) سرمایه گذاری در ساوه و زرندیه مقرون به صرفه است.

اکبریان همچنین به کاهش منابع آبی در این منطقه اشاره کرد و با بیان اینکه مشکل کم آبی معضل بسیاری از مناطق کشور است، افزود: صرفه‌جویی در مصرف آب به منظور زنده نگهداشتن صنعت و کشاورزی امری حائز اهمیت است.

وی اظهار کرد: یک راهکار برای مدیریت مصرف آب برگرداندن پساب و فاضلاب به چرخه صنعت و کشاورزی است .

وی افزود: کمیسیون صنایع براساس رسالتی که برعهده دارد علاوه بر قانونگذاری در اجرای صحیح قوانین مرتبط با صنایع، معادن و بازرگانی نظارت بر نحوه اجرای قوانین را به جد دنبال می کند.

به گزارش ایسنا، محمدرضا منصوری نماینده ساوه و زرندیه در مجلس نیز در این مراسم با بیان اینکه تمامی اعضای کمسیون صنایع به نوبت به استان مرکزی سفر و مشکلات صنایع و معادن استان را بررسی خواهند کرد، اظهار کرد: باید بستر سرمایه‌گذاری را فراهم کنیم تا بتوانیم به سوددهی لازم برسیم.

وی ساوه و زرندیه را در تصمیمات مربوط به صنعت کشور تاثیرگذار دانست و افزود: این دو شهرستان سرزمین فرصت‌های طلایی هستند و در حوزه صنعت از فناوری‌های نوین برخوردارند.

منصوری با بیان اینکه آینده خوبی را برای این منطقه ترسیم خواهیم کرد، اظهار کرد: یکی از مطالبات صنایع که منجر به توسعه آنها می‌‌شود معافیت های مالیاتی است و سرمایه‌گذارانی که بخواهند در شعاع بالاتر از 120 کیلومتر از پایتخت اقدام به احداث صنعت کنند از این امتیاز برخوردار می‌شوند. این مهم در سفر رییس جمهور به استان مورد موافقت اولیه رییس جمهور قرار گرفته و امید است بزودی عملیاتی شود.

وی خواستار وضع قوانینی در مجلس شد که منجر به افزایش بهره‌وری شود و افزود: تحقق این مهم مستلزم آموزش و فرهنگ‌سازی است.

به گزارش ایسنا، محمد کردی فرماندار زرندیه نیز در این جلسه با اشاره به اینکه زرندیه شمالی ترین شهرستان استان مرکزی و پس از ساوه بزرگترین شهرستان استان به لحاظ وسعت است، افزود: ساوه و زرندیه 30 درصد مساحت استان را به خود اختصاص داده اند و زرندیه دارای 3 هزار هکتار اراضی در شهرک های صنعتی مامونیه، پرندک، خرقان و زاویه است.

وی با اشاره به استقرار 400 واحد تولیدی در زرندیه این شهرستان را نگین توسعه استان دانست و گفت: زرندیه از صنایع جوانی برخوردار است و موقعیت آن در حوزه سرمایه گذاری بی بدیل است. این شهرستان دارای 10 هزار هکتار باغ پسته ارگانیک و محل استقرار بزرگترین واحد تولید تراکتور با ظرفیت 25 هزار دستگاه است.

کردی ضریب اشتغال در این شهرستان را بالا عنوان کرد و افزود: در آینده در تامین نیروی کار به مشکل برخورد می‌کنیم.

وی خاطرنشان کرد: ساوه و زرندیه را به دلیل مهاجرپذیر بودن و پذیرش جمعیت از 22 استان کشور می توان ایران کوچک نامید .

در این مراسم از صنعتگران برتر زرندیه تجلیل شد.

تمامی حقوق محفوظ است ، طراحی شده توسط کامپوسیس، رادیو ساوه توسط سرورهای قدرتمند محکم هاست پشتیبانی می‌شود.

Template Design:Dima Group