شهردار مامونیه گفت: محل سکونت و کار اکثر شهرداران زرندیه یکی نیست.
در پی ادعای رئیس شورای اسلامی شهرستان زرندیه و عضو شورای اسلامی شهر مامونیه مبنی بر اینکه شهردار مامونیه به قانون تمکین نمیکند که بر روی سایت این خبرگزاری قرار گرفت؛ علیرضا حیدریتفرشی شهردار این شهر در تماس با ایسنا توضیحاتی را در این خصوص ارائه کرد.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران( ایسنا) - منطقه مرکزی - "محمدرضا خلج معصومی" عضو شورای مامونیه به ایسنا گفته بود: به استناد ماده سه آییننامه اجرایی شرایط احراز تصدی سمت شهردار، شهردار یک شهر باید از تاریخ اشتغال به کار تا زمانی که در این سمت انجام وظیفه میکند، در محدوده قانونی شهر مورد نظر ساکن باشد.
به گفته این عضو شورای شهر مامونیه بنا بر این ماده قانونی این سوال مطرح شده است که با گذشت نزدیک به دو سال از انتخاب شهردار این شهر، چرا وی که مجری قانون است خود به قانون تمکین نمیکند و با اطلاع از مفاد این قانون همچنان رویه امتناع از عمل بدان را پیش گرفته و تخلف میکند.
علیرضا حیدریتفرشی شهردار مامونیه در پاسخ این ادعا و دیگر موارد مطرح شده توسط خلجمعصومی، به ایسنا گفت: عدم امکان سکونت اینجانب به عنوان شهردار این شهر در شهریورماه سال 1392 در جلسات انتخاب شهردار به سمع و نظر شورای شهر رسیده و مورد توافق و تایید اعضا قرار گرفته است.
وی افزود: در بین پنج شهردار شهرستان زرندیه به جز یکی از شهرداران که ساکن و بومی است، سایر شهرداران مانند اکثر مدیران شهرستانهای کشور در حال تردد هستند.
وی در خصوص استفاده از وسیله نقلیه شهرداری نیز گفت: با وجود صدور مجوز خرید خودرو به مبلغ 650 میلیون ریال توسط شورای شهر جهت استفاده مدیریت شهرداری، تنها یک دستگاه خودرو سمند دوگانه سوز با هزینه حدود 320 میلیون ریال تهیه و مورد استفاده قرار میگیرد که مصرف غالب در آن سوخت گاز CNG است.
وی در پاسخ به اظهارت این عضو شورای شهر مامونیه در خصوص موضوع مدیریت پسماند این شهر نیز گفت: محل تدفین زبالههای شهر حدود 32 سال است که در محل فعلی قرار دارد و شهرداری هیچگونه تغییری در محل دفن ایجاد نکرده است.
به گفته وی کلیه اقدامات مهارسازی و کنترل عوارض ناشی از تدفین، تحت نظارت کمیسیون مدیریت پسماند شهرستان و اداره محیط زیست بطور متوالی صورت میگیرد.
وی افزود: شهرداری مامونیه از طرف سایر دستگاههای اجرایی و سایر شهرداریهای شهرستان و بخشداریها، طرف قرارداد با مشاور تهیه طرح جامع مدیریت پسماند شهرستان است که جلسات آن در فرمانداری شهرستان برگزار میشود.
شهردار مامونیه ادامه داد: اجرای پیادهراه به عرض چهار متر از بلوار امیرکبیر(کمربندی جنوبی) که دارای عرض 35 متری است، حدود 8.5 درصد عملیات اجرایی را شامل میشود که تصمیم اجرای آن در کمیته فنی شهرداری با حضور کارشناسان فنی شهرداری اتخاذ شد تا موجب جلوگیری از نشت و تخریب عملیات اجرایی جدولگذاری شود که از نکات فنی لازمالاجرا شناسایی شد.
وی افزود: فاز اول تسطیح، رگلاژ خاکبرداری و خاکریزی با برآورد هشت میلیارد ریال توسط ماشینآلات و امکانات شهرداری تامین شده است و فقط مبلغ 350 میلیون ریال برای حمل مصالح فنی زیرسازی از معدن تا محل پروژه هزینه شده و مبلغ 50 میلیون ریال در این خصوص پرداخت شده است.
حیدری تفرشی تصریح کرد: به منظور تمکین قانون شایسته است هر نوع موارد عدول از مقررات به صحن شورای اسلامی ارائه شود تا مورد بررسی قرار گیرد. ضمنا با عنایت به رکود ساختوسازها و افت شدید درآمد شهرداری میزان عملیات اجرایی پروژههای عمرانی طی دو سال گذشته مبین هزینهکردهای بهینه و برنامهریزی شده این شهرداری است که از زحمات کلیه پرسنل و همراهی شورای شهر تقدیر میشود.