مدیر کمیته امداد زرندیه گفت: 460 میلیون ریال فطریه در این شهرستان جمعآوری شد.
"غلامرضا حافظ کمال" در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)- منطقه مرکزی- افزود: این میزان فطریه به همت 84 پایگاه ثابت در میعادگاههای نماز جمعه و مساجد در سطح شهرستان جمعآوری شد.
وی با بیان اینکه فطریه جمعآوری شده در سریعترین زمان بین مددجویان تحت حمایت امداد و بهزیستی توزیع شده است، اظهار کرد: یک ماه گرسنگی و تشنگی آن هم در روزهای گرم و طاقتفرسا باعث شد تا ما شرایط و موقعیت محرومان را بیشتر درک کرده و با افرادی که در طول سال گرسنگی میکشند و نیز مشکلات آنها آشنا شویم.
وی با اشاره به افزایش میزان فطریه جمعآوری شده نسبت به سال گذشته افزود: پوشش رسانهها توانسته فرهنگ انفاق و نیکوکاری را در جامعه ترویج کند و یک ذخیره و برنامه الگویی برای طی سال باشد.
به گفته وی ماه رمضان بهترین فرصت برای فقرزدایی است و بیشترین میزان کمکها، همدردی و مساوات با محرومان نیز در ماه مبارک رمضان صورت میگیرد.
حافظ کمال با بیان اینکه این ماه میتواند فرهنگ کمک به ایتام را در طی سال تسری دهد، بیان کرد: امسال ساماندهی و تقسیم کار مناسبی بین امدادگران کمیته امداد امام خمینی(ره) شهرستان زرندیه صورت گرفت.
وی ادامه داد: ساماندهی پایگاههای جمعآوری فطریه در سطح شهر به ویژه میعادگاههای نماز جمعه و مساجد به صورت خاص در دستور کار قرار داشت.
وی خاطرنشان کرد: با توجه به هماهنگیهای صورت گرفته با فرمانداری، بهزیستی و نیروی انتظامی امسال جمعآوری زکات فطره در روز عید فطر صرفا توسط کمیته امداد امام خمینی(ره) با مشارکت بهزیستی انجام شد.
مدیر امداد زرندیه در ادامه گفت: بیش از یک میلیارد و پانصد میلیون ریال زکات توسط کشاورزان و دامداران شریف شهرستان زرندیه به حساب کمیته امداد امام خمینی (ره) شهرستان پرداخت شد.
به گفته وی این میزان زکات در سه ماهه نخست سال جاری توسط کشاورزان و دامداران شهرستان جمع آوری شده و مبلغ مذکور نسبت به مدت مشابه سال قبل بیش از سه برابر رشد داشته است .
وی با بیان اینکه پرداخت زکات باید در جامعه نهادینه شود، افزود: آثار مثبت احکام اقتصادی اسلام بویژه در مورد زکات به زودی در زندگی ما آشکار شده و عواقب و نتایج ناشی از عدم اهتمام به این فریضههای اسلامی از جامعه دینی ما دور خواهد شد.
حافظکمال، افزود: هر جامعهای دارای افراد از کارافتاده، بیمار، یتیم بیسرپرست، معلول و امثال آنهاست که باید مورد حمایت قرار گیرند و برای برخی امور در روستاهای محروم نیاز به مشارکت مبتنی بر زکات است .