جمعه 2 آذر 1403 | Friday 22 November 2024

مدیر جهاد کشاورزی زرندیه از افزایش 3.5 برابری کشت طالبی زیرپلاستیکی در زمین‌های کشاورزی این شهرستان نسبت به سال گذشته خبر داد.

احمد قره‌بیگلو در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)- منطقه مرکزی، گفت: سال گذشته حدود 200 هکتار طالبی به این روش در زرندیه کشت شد که با توجه به استقبال کشاورزان از این روش، امسال این میزان به 700 هکتار افزایش یافته است.

 

وی افزود: کشت صیفی‌جات زیر پلاستیکی یکی از روش‌های تولید محصولات جالیزی در این شهرستان است.

 

قره‌بیگلو مبارزه با علف‌های هرز، جلوگیری از هدررفت آب، صرفه‌جویی در مصرف بذر، محافظت کشت از خطر تگرگ احتمالی و کمک به زودرس بودن محصول را به عنوان بخشی از مزایای این نوع کشت محصول عنوان و اظهار کرد: امسال دو هزار و 500 هکتار از زمین‌های کشاورزی زرندیه به کشت طالبی اختصاص یافته است.

 

وی با اشاره به اینکه کشاورز منطقه خشکرود این شهرستان سال گذشته موفق به برداشت بیش از 90 تن طالبی در یک هکتار به این روش شد، ادامه داد: میانگین برداشت طالبی زیرپلاستیکی در این شهرستان حدود 40 تن در هکتار است.

 

مدیر جهاد کشاورزی زرندیه با بیان اینکه باقی ماندن پلاستیک‌های استفاده شده در زمین کشاورزی موجب آلودگی خاک خواهد شد، از کشاورزان خواست پس از پایان برداشت محصول، این پلاستیک‌ها را جمع‌آوری کرده و از بین ببرند.

 

وی گفت: امسال همچنین کشت بهاره محصولات زراعی در زرندیه شامل ذرت، آفتابگردان، پنبه، چغندر قند، سیب‌زمینی و صیفی در سطح هفت هزار هکتار در اردیبهشت‌ماه سال جاری انجام شد.

 

قره‌بیگلو در ادامه با بیان اینکه زمینه سرمایه‌گذاری، ایجاد صنایع فرآوری و تبدیلی محصولات کشاورزی در زرندیه فراهم است، گفت: با توجه به وجود چهار شهر صنعتی در زرندیه تاکنون 15 کارخانه صنایع فرآوری و تبدیلی محصولات کشاورزی و دامی در این شهرستان احداث شده و 30 مجوز فعالیت در این عرصه نیز واگذار شده است.

 

وی با بیان اینکه زرندیه قطب مهم تولید محصولات کشاورزی و دامی در استان مرکزی است، خاطرنشان کرد: سرمایه‌گذاری در این بخش از نیازهای این شهرستان است که کاهش بیکاری و افزایش بهره‌وری را به همراه دارد.

 

به گفته وی، با بالا بردن تولید محصولات کشاورزی و ایجاد صنایع تبدیلی از طریق سرمایه‌گذاری در این حوزه می‌توان بخش عمده‌ای از نیازهای بازار تهران را تأمین کرد.

 

قره‌بیگلو با بیان اینکه بیش از 6 هزار خانوار بهره‌بردار زرندیه در بخش کشاورزی این شهرستان فعالیت دارند، ابراز کرد: هم‌اکنون بیش از 42 هزار هکتار از اراضی کشاورزی این شهرستان زیر کشت محصولات زراعی و باغی قرار دارد.

 

وی با اشاره به اینکه زرندیه در تولید تخم مرغ، گوشت شترمرغ و پسته دارای بیشترین میزان تولید در استان مرکزی است، عنوان کرد: سالانه بیش از 30 هزار تن انواع محصولات دامی در این شهرستان تولید و روانه بازار می‌شود که شامل گوشت سفید، گوشت قرمز، تخم مرغ، عسل و آبزیان است.

تمامی حقوق محفوظ است ، طراحی شده توسط کامپوسیس، رادیو ساوه توسط سرورهای قدرتمند محکم هاست پشتیبانی می‌شود.

Template Design:Dima Group