دوشنبه 5 آذر 1403 | Monday 25 November 2024

تمامی اخبار

رئیس اتحادیه خبازان ساوه گفت: آرد ساوه دارای کیفیت مناسبی نیست به همین دلیل حدود 50 درصد از نانوایان ساوه تمایل دارند نان را با آرد کامل بدون نول گیری و سبوس گیری پخت کنند.

علی ارفعی در گفت‌و گو با خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)- منطقه مرکزی، افزود: با اجرای طرح غنی سازی آرد از نیمه دوم آذر، نانوایی های این شهرستان ملزم به استفاده از آرد سبوس دار هستند.

وی بیان کرد: میزان سبوس آردهای مخصوص هر نان به ترتیب نان سنگک هفت درصد، لواش و تافتون 12 درصد و نان بربری 18 درصد مشخص شده است.

وی اظهار کرد: رعایت میزان سبوس هر نان علاوه بر ارتقای ارزش غذایی آن، کاهش هزینه های پخت متصدیان نانوایی ها را به دنبال دارد.

ارفعی اظهار کرد: پوسته خارجی گندم یعنی سبوس دارای مواد غنی شده و ویتامینه است که گاه در موقع سبوس گیری از بین می رود و نان تهیه شده با آرد بدون سبوس فاقد ارزش غذایی است که این طرح با همکاری متصدیان نانوایی ها به منظور حفظ سلامت شهروندان اجرا می شود.

وي افزود: اقدامات سازنده اي در راستاي اطلاع رساني، فرهنگ سازي و آماده سازي بسترهاي ارتقاي كيفيت نان در اين شهرستان صورت گرفته است.

وی علت پايين بودن كيفيت نان در گذشته را نامرغوب بودن آرد مصرفي عنوان كرد و گفت: نانوايان مي توانند با در اختيار داشتن آرد مناسب اقدام به توليد نان با كيفيت کنند.

ارفعی افزود: آردهایی که از خارج از ساوه خریداری می‌شوند با حدود 20 تا 30 هزار ریال افزایش قیمت تهیه می شوند این در حالی است که نرخ تعیین شده برای نان مطابق با آرد ساوه بوده است.

وی تصریح کرد: نانوایان براي تامين رضايت مشتريان خود مجبور به پخت نان با کيفيت اند و هر واحد خبازي که نتواند رضايت مردم را تامين کند خود به خود از عرصه تامين نان و خدمت گزاري به مردم محروم خواهد شد.

وی با اشاره به اینکه در حال حاضر تمام هم و غم ما ارتقاء سطح کیفی نان است، گفت: در این راستا اقداماتی را در دست اجرا داریم که از جمله آنها می توان به ارتقاء سطح کیفی آرد به حد استاندارد، آموزش کارگران بی مهارت و ایجاد فضای رقابتی اشاره کرد.

وی، از متصدیان و کارگران نانوایی های این شهرستان نیز خواست تا نسبت به اخذ بیمه تکمیلی نانوایی ها و تمدید پروانه کسب خود اقدام کنند.

رئیس اتحادیه نانوایان ساوه برگزاري دوره هاي آموزشي جهت پخت نان، رقابتي كردن و درجه بندي كردن واحدهاي نانوايي را در اين خصوص موثر دانست و افزود: واحدهاي نانوايي اين شهرستان براي رفع اين مشكل تقاضا دارند آرد مرغوب از استان مرکزی در اختیار آنان قرار گیرد و به زودي شاهد افزايش كيفيت نان توليدي در اين شهرستان خواهيم بود.

ارفعی همچنین از برگزاری دوره آموزشی ارتقای مهارت افراد شاغل در واحدهای صنفی نانوایی در این شهرستان خبر داد و گفت: در این دوره ها که در سال گذشته با حضور 180 نفر و در سالجاری نیز با حضور 34 نفر برگزار شد شرکت کنندگان آموزش های لازم را به صورت تئوری و عملی در 54 ساعت فرا می گیرند و شاغلان با نحوه نگهداری آرد، عمل آوری و نگهداری خمیر و بهداشت فردی و محیطی آشنا می شوند.

وی با اشاره به اینکه به شرکت کنندگان موفق در این دوره آموزشی گواهینامه پایان دوره اعطا می گردد، بیان کرد: این دوره با همکاری مرکز آموزش فنی حرفه ای و اتحادیه نانوایان این شهرستان با هدف ارتقای کیفیت نان در ساوه برگزار می شود.

رئیس اتحادیه نانوایان ساوه در پایان ضمن قدردانی از تلاش‌های فرمانداری، اداره صنعت، معدن و تجارت، مجمع امور صنفی ، مرکز بهداشت و کلیه نانوایان شهرستان خاطر نشان کرد: از کلیه مسوولان شهرستان تقاضای همکاری و مساعدت به منظور کمک به تولید نان مرغوب را داریم.

گفتنی است، شهرستان ساوه دارای 260 نانوایی است که 190 واحد آن شهری و مابقی روستایی هستند.

به همت اتحادیه صنف چلوکبابی های شهرستان ساوه جلسه هم اندیشی اعضای هیئت رئیسه این اتحادیه و رئیس بهداشت محیط مرکز بهداشت با متصدیان این صنف در مجمع امور صنفی این شهرستان تشکیل گردید.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)-منطقه مرکزی، رئیس اتحادیه چلوکبابی های شهرستان ساوه در این نشست در سخنانی گفت: در شرایط کنونی که کشور ما در حال جنگ اقتصادی است تعامل و همدلی بین اصناف که بازوان اقتصادی کشور هستند می تواند توطئه دشمنان را خنثی کند.
علی اصغر شوکت همفکری و هم اندیشی در خصوص ارائه خدمات بهینه به شهروندان از سوی اعضای اتحادیه چلوکبابی ها را از مهمترین اهداف برگزاری این نشست برشمرد و افزود: اتحادیه صنف چلوکبابی ها یکی از وسیع ترین و با اهمیت ترین اتحادیه هاست که از صنوف رستورانها، چلوكبابي ها،سفره خانه های سنتي، تك غذائي (ماهي ،ميگو، مرغ سوخاري،جوجه كبابي)، سلف سرويس، طباخي ،تالار پذيرائي و مراکز خدمات پذیرایی تشکیل شده است.
وی بیان کرد:ساماندهی صنوف تحت پوشش این اتحادیه از اولویت های مهم کاری ماست و که زیر ساخت آن صدور پروانه کسب برای کلیه صنوف تحت پوشش است چرا که براساس آمار موجود اکثر تخلفات صورت گرفته مربوط به واحدهای فاقد جواز کسب است.
وی با اشاره به اینکه تنها 60 درصد از چلوکبابی های شهرستان دارای پروانه کسب هستند، اظهار کرد: شناسایی واحدهای صنفی فاقد پروانه کسب در دستور کار قرار دارد و در صورت عدم پیگیری توسط متصدیان برای دریافت مجوز برخورد قانونی با آنها خواهد شد.
وی در بخش دیگری از سخنان خود با انتقاد از عملکرد برخی از متصدیان چلوکبابی و رستوران ها و نیز آشپزخانه ها گفت: متاسفانه برخی برای جلب مشتری قیمت‌ها را کاهش میدهند ولی از میزان مصوبی که باید غذا را ارائه دهند کم می‌کنند و یاغذایی با کیفیت بسیار پائین به مردم ارائه می دهند که چنین مراکزی برخورد شدید خواهد شد.
رئیس اتحادیه چلوکبابی های ساوه تصریح کرد: چلوکبابی و رستوران ها نباید برای کاهش قیمت غذای طبخ شده خود دست به هر شیوهای بزنند و با کاهش وزن و حجم غذا به مردم خیانت کنند که این تخلفات و شیوه‌های غلط در جلب مشتری موجب پیگیری از سوی دستگاه قضایی و پرداخت جریمه می شود.
وی صدور مجوز و پروانه کسب، جلوگیری از تداخل صنفی ، عدم فعالیت واحد های بدون پروانه کسب ، نرخ گذاری ،ایجاد رقابت سالم بین واحد ها ، بررسی و پیگیری شکایات مردمی و تمامی مشکلات مربوط به واحد های صنفی را از برنامه های این اتحادیه دانست.
رئیس اتحادیه صنف چلوکبابی های ساوه همچنین بر رعایت بهداشت فردی توسط متصدیان تاکید کرد و افزود: اگر امروز شاهد عملکرد قابل دفاع واحدهای دارای پروانه کسب در سطح شهرستان هستیم اولا به دلیل همدلی و همبستگی بین اعضای اتحادیه است و ثانیا دفاع از حقوق متصدیان صنف توسط هیئت رئیسه است.
به گزارش ایسنا، کارشناس مسوول بهداشت محیط مرکز بهداشت ساوه نیز در این نشست گفت: در خصوص رعایت بهداشت در مراکز عرضه غذا دو نکته حائز اهمیت است؛ اول اینکه کسی با خوردن غذای ارائه شده توسط واحدهای صنفی مرتبط بیمار نشود و دوم اینکه غذای طبخ شده از کیفیت بالایی برخوردار باشد.
نصراله مقیاسی افزود: رعایت بهداشت فردی، برخورداری از فیزیک ساختمانی مناسب و رعایت بهداشت در ابزار و وسایل کار سه موضوعی است که بازرسان بهداشتی به هنگام بازرسی مورد توجه قرار داده و اگر تخلفی مشاهده شود پیگیری خواهد شد.
وی داشتن کارت بهداشت برای افراد شاغل در چنین واحدهایی را مورد تاکید قرار داد و تصریح کرد: در صورت عدم رعایت موازین بهداشتی از طریق دستگاه قضایی نسبت به پلمپ واحد صنفی متخلف اقدام خواهد شد.
کارشناس مسوول بهداشت محیط ساوه با ابراز خرسندی از وضعیت مطلوب بهداشتی در چلوکبابی و رستوران ها گفت: به دلیل نظارت مستمر و تعاملی که بین مرکز بهداشت و هیئت رئیسه اتحادیه وجود دارد و نیز با همکاری متصدیان این واحدها وضعیت بهداشتی چلوکبابی ها و رستوران ها مطلوب است.
گفتنی است در این نشست مسایل و مشکلات چلوکبابی ها، رستوران ها و سایر صنوف مرتبط مطرح شد و راهکارهایی به منظور حل آنان اتخاذ شد.

 

مدیر کمیته امداد امام خمینی(ره) ساوه گفت: 812 نفر از مجریان طرح های اشتغال این نهاد در این شهرستان طی ماه امسال تحت پوشش آموزش های کوتاه و بلند مدت حین اشتغال قرار گرفتند.

محمد تقی جوادی در جلسه آموزشی مجریان طرح های اشتغال مددجویان کمیته امداد امام خمینی(ره) در ساوه افزود: تا پایان امسال دو هزار و 875 نفر از مجریان این طرح ها در 26 دوره مختلف تحت پوشش این آموزش ها قرار می گیرند.


وی با اشاره به اینکه برگزاری این دوره های آموزشی با صرف 647 میلیون ریال اعتبار انجام خواهد شد، اظهار کرد: این دوره ها شامل دامپروری، کشاورزی، صنفی، صنعتی، کارآفرینی، آرایشگری زنانه و حرفه آموزی دانش آموزان است.

وی بیان کرد: این دوره آموزشی در راستای ارتقا بالندگی و کارآمدی مددجویان مجری طرح های اشتغال و خودکفایی با هدف همسو کردن توانمندی فرهنگی همگام با توانمندی مادی در خانواده، اصلاح الگوی مصرف و ترویج فرهنگ مصرف کالای ایرانی برگزار می شود.

جوادی ادامه داد: رویکرد اصلی این نهاد توانمندسازی مددجویان و خودکفایی خانواده های جامعه هدف است به طوری که در گذشته کمک های کمیته امداد به مددجویان به صورت بلاعوض بود، در حالی که اکنون توانمندسازی فکری و فرهنگی، مهارت آموزی و ارائه تسهیلات برای اشتغال، کار و درآمد از مهمترین برنامه ها برای توانمند شدن آنان و خروج از حمایت این نهاد است.

وی اظهار کرد: آموزش حرفه های متعدد به مددجویان باعث می شود که بستر اشتغال هموار شود و این مهم نقش موثری در توانمندی خانواده های تحت حمایت داشته باشد.

وی ارائه خدمات فنی و حرفه ای در زمینه استاد شاگردی، ثبت دوره های کارآفرینی و ارائه مدرک فنی و حرفه ای به کارآموزان و همچنین آموزش های کوتاه و بلند مدت به مددجویان تحت حمایت را از جمله اقدامات کمیته امداد برای مددجویان و خانواده های نیازمند عنوان کرد.

وی با اشاره به اینکه ایجاد اشتغال پایدار برای محرومان از مهمترین اهداف کمیته امداد است، افزود: برای تحقق این مهم و استقلال معیشتی خانوارهای محروم برنامه های مختلفی در این نهاد تدوین شده است.

به گفته وی، هم اکنون چهار هزار و 700 خانوار در این شهرستان تحت پوشش کمیته امداد امام خمینی (ره) ساوه هستند که دو هزار و 569 خانوار آن تحت پوشش طرح های اشتغال قرار دارند

رییس شبکه دامپزشکی ساوه گفت: طرح واکسیناسیون دام های سبک و سنگین علیه بیماری تب برفکی در شهرستان ساوه آغاز شد.
مرتضی میر اسلامی  افزود: این طرح با همکاری شش تیم بخش خصوصی و یک تیم بخش دولتی به صورت رایگان اجرا می شود.
وی مدت اجرای این طرح را 30 روز اعلام کرد و افزود: در این طرح 140هزار راس گوسفند و بز و 20هزار راس گاو و گوساله در بخش های مرکزی و نوبران از توابع شهرستان ساوه مایه کوبی می شوند.
وی بابیان اینکه تب برفکی از بیماری های ویروسی شایع در بین دام ها است و ویروس آن قابلیت جابجایی تا شعاع 70 کیلومتر را دارد، افزود: تنها راه پیشگیری ازشیوع این بیماری واکسیناسیون به موقع است.
میراسلامی کاهش ناگهانی شیر، تب و بی‌اشتهایی، ترشح بزاق لزج و کشدار، ایجاد تاول و زخم بر روی زبان ، داخل دهان ،تاج و سم و افزایش تلفات را از مهمترین علائم بیماری تب برفکی دام‌ها عنوان کرد.

مسوول شیلات جهاد كشاورزی ساوه گفت: 625 هزار قطعه بچه ماهی سردابی و گرمابی در 9 ماهه نخست امسال در این شهرستان رهاسازی شد.
علی رضا غفاری افزود: رهاسازی این ماهی ها در 28 استخر و مزرعه پرورش ماهی بخش های مركزی و نوبران این شهرستان صورت گرفت.
وی با اشاره به اینكه وزن این بچه ماهی ها یك تا 10 گرم بوده است، افزود: پس از شش تا 9 ماه ماهیان سردآبی و گرمابی به ترتیب به 400 گرم و یك كیلوگرم می رسند.
وی اظهار کرد: این طرح به منظور بهره ‌برداری شیلاتی از واحدهای پرورش ماهی و نیز تامین گوشت ماهی مردم این شهرستان انجام می شود.
غفاری گفت: در این مدت 12 هزار و 100 قطعه ماهی خاویاری در این شهرستان رها سازی شد.
گفتنی است حدود 100 نفر به صورت مستقیم و غیرمستقیم در امر پرورش ماهی در ساوه فعالیت دارند.

مدير آموزش و پرورش شهرستان ساوه گفت : نهضت سواد آموزي نقش مهمي در ارتقاء معيارهاي اجتماعي و فرهنگي جامعه دارد.
عبداله سالمي در آستانه ي فرارسيدن هفتم ديماه سالروز تأسيس نهاد نهضت سواد آموزي به دستور بنيانگذار كبير انقلاب اسلامي ايران (ره) افزود: نهضت سواد آموزي يكي از يادگاران ارزشمند حضرت امام خميني (ره) است و از جمله رخدادهاي مهم آموزشي كشور به حساب مي آيد.
وي گفت: بعد از انقلاب شكوهمند اسلامی ايران برای ریشه کن کردن بی سوادی در کشور فعالیت های زیادی شده که در راس آنها همین نهضت سوادآموزی است و بررسي عملكرد نهضت سواد آموزي در طي اين مدت بيانگر بیانگر این مطلب است که به طور مرتب سال به سال از جمعیت بیسوادی كشور کاسته شده و به جمعیت باسواد آن افزوده شده است.
مدير آموزش و پرورش شهرستان ساوه در ادامه سخنان خود با اشاره به عملكرد نهضت سواد آموزي اين شهرستان در طي يكسال گذشته افزود: تلاش در جهت محو بي سوادي در بسياري از نقاط كشور و از جمله ساوه از جمله اقدامات مهم اين نهاد است.
وی همچنين ضمن تقدير از مساعدت و همكاري تعدادي از ادارات و نهادهاي شهرستان نظير ناحيه مقاومت بسيج سپاه ساوه، ثبت احوال و پست در بحث شناسايي اسمي بي سوادان و حمايت رياست محترم ستاد راهبردي سواد آموزي شهرستان ساوه، از شهروندان محترم ساوجي درخواست كرد در سرشماري هاي مختلفي كه با نظارت مراجع دولتي و قانوني انجام مي گيرد به اعلام دقيق سطح سواد خود عنايت ويژه داشته باشند تا دولتمردان با مطالعه، به اختصاص نيرو و امكانات مورد نياز هر بخش توجه خاصي کنند.
سالمي خواستار تعامل هر چه بيشتر شهروندان و نهادهاي ذيربط جهت دستيابي هر چه سريعتر به درصد رشد باسوادي در معيار كل كشور شد.

رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان زرندیه گفت: حماسه 9 دی حرکتی خود جوش و کاملاً مردمی در راستای پاسداری از انقلاب اسلامی و مقابله با توطئه ها و تهدیدهای دشمنان علیه انقلاب اسلامی بود.
حسین محمودی فرافزود: 9 دی نشان داد بصیرت مردم ایران بسیار نافذتر از شمشیر فتنه و سراب خود ساخته فتنه گران خارجی توانست مسیرها را روشن کند و اوج دلدادگی خود به شعارهای اصیل انقلاب، رهبری و ولایت فقیه را ثابت کند.
وی بیان کرد: این واقعه تاریخی نشان داد که ملت ایران برخلاف آنچه دشمنان تصور می کنند جدی تر از روزهای آغازین نهضت در دفاع از آرمانهای انقلاب و اسلام در صحنه بوده و خواهند بود.
رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی زرندیه تصریح کرد: هر زمان که رنگ ولایت در رفتارهای ما پررنگ تر شود بدون شک توانایی ما برای مقابله با فتنه ها بیشتر خواهد شد.
محمودی فرد با بیان برنامه های اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان زرندیه به مناسبت 9 دی گفت:برپایی نمایشگاه روز شمار فتنه در محل مسجد صاحب الزمان(عج) شهر پرندک، برپایی نمایشگاه سیمای خورشید که در این نمایشگاه 33 قطعه عکس از دوران کودکی و نوجوانی مقام معظم رهبری و تصاویری از مراجع تقلید راجع به ولایت فقیه و درایت حضرت امام خامنه ای مدظله العالی در مسائل و مناقشات بین المللی و مدیریت در زمان اصلاحات و خاموش کردن فتنه از تاریخ 6/10/91 به مدت 10 روز از ساعت 6-8 در محل کتابخانه عمومی امیرالمومنین(ع) مامونیه و توزیع پوستر مناسبتی در ادارات، مساجد و سایر اماکن عمومی از برنامه های این اداره در این ایام است.

مدیر عامل شرکت آب و فاضلاب شهرستان ساوه گفت: طرح مهر ماندگار آبرسانی به این شهر تا پایان سال به بهره برداری می رسد.
ابوالفضل شهباز افزود: تامین آب شهر ساوه از سدالغدیر این شهر شامل ساخت تصفیه خانه 37 کیلومتر خط انتقال و چهار مخزن به ظرفیت 20 هزار متر مکعب است که ساخت مخازن و خط انتقال کاملاً به پایان رسیده و تصفیه خانه 75 درصد پیشرفت فیزیکی دارد.
وی بیان کرد: با بهره برداری کامل از این طرح سالانه 20 میلیون متر مکعب آب سد الغدیر برای رفع کمبود و ارتقاء کیفیت آب شرب به ساوه منتقل می شود.
وی اظهار کرد: نیاز آب شرب ساوه به طور میانگین 800 لیتر در ثانیه است که درحال حاضر از 8 حلقه چاه تامین می شود و شهر ساوه حدود 200 هزار نفر جمعیت دارد .
این مقام مسوول تصریح کرد: طرح مهر ماندگار تامین آب شرب ساوه از سال 89 آغاز شده و تاکنون برای اجرای این طرح 240 میلیارد ریال هزینه شده است.
وی خاطر نشان کرد: اجرای تصفیه خانه در شهرستان ساوه برای بهره‌برداری مردم این شهر از آب بهداشتی سالم یکی از آرزوهای شهروندان بوده که زمینه برای تحقق این آرزوی مردم ساوه فراهم خواهد شد.
شهباز افزود: با توجه به کاهش نزولات آسمانی و کمبود منابع آبی در ساوه و افزایش جمعیت این شهر، تامین آب از نیازهای حیاتی این شهرستان است.
گفتنی است تصفيه خانه آب شرب ساوه در مجاورت سدالغدير احداث شده که اين سد نيز در جنوب غربي ساوه و در فاصله 20 کيلومتري اين شهر واقع شده است.

 

امام جمعه زرندیه خواستار گسترش و ترويج فرهنگ اصول دين و اعتقادات در خانواده ها توسط دانش آموزان شد.
حجت الاسلام محمد علی علم الهدی در جلسه پرسش و پاسخدانش آموزي که در آموزشگاه راهنمايي پسرانه 15خرداد خشكرود برگزار شد، افزود: امروزه تنها راه مقابله با دام دشمنان حضورشما دانش آموزان در مساجد و رعايت احكام دين بخصوص خواندن نماز اول وقت در مساجد و خانواده هاست.
وی بیان کرد:شما دانش آموزان به عنوان مسوولين و پدران آينده جامعه ، بايد با كسب مهارتهاي لازم در آموزش و پرورش و تقويت روحيه مسووليت پذيري و رعايت احكام و مناسك دين و موازين اخلاقي مقيد بوده و در ترويج و گسترش فرهنگ دين محوري و نظام اسلامي بكوشيد.
امام جمعه زرندیه تصریح کرد: دشمنان انقلاب در جنگ نرم اعتقادات مردم به ویژه جوانان را مورد نشانه قرار گرفته است و باید با عمل به موازین شرعی و آموزه های اسلامی به مقابله پرداخت.
علم الهدی خاطر نشان کرد: اعمال شما دانش آموزان و نوجوانان عزیز مقبول درگاه باریتعالی و موجب خشنودی خداوند متعال است.
در پایان سووالات مطرح شده دانش آموزان توسط امام جمعه پاسخ داده شد.

تمامی حقوق محفوظ است ، طراحی شده توسط کامپوسیس، رادیو ساوه توسط سرورهای قدرتمند محکم هاست پشتیبانی می‌شود.

Template Design:Dima Group