نماینده مردم ساوه و زرندیه خواستار تخصیص اعتبارات ملی برای تسریع در اجرای طرحها و پروژههای روستایی شد.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)-منطقه مرکزی، شهلا میرگلوبیات در جریان بازدید از روستاهای مرق، مرقکان و بندچای از توابع بخش مرکزی شهرستان ساوه در سخنانی افزود: برای برطرف ساختن مشکلات مردم منطقه، اختصاص اعتبارات ملی ضروری است تا با برنامهریزی و اقدام هماهنگ، قدمهای مؤثری برداشته شود.
وی بیان کرد: برای تسریع در تکمیل طرح و پروژههای نیمهتمام و دستیابی به شاخصهای پیشبینی شده در برنامه پنجم توسعه در روستاها نیازمند توجه ویژه و تخصیص اعتبارات مورد نیاز با تعامل بین دولت و مجلس است.
وی اضافه کرد: با رایزنیهایی که از سوی مسئولان عالیرتبه کشور و پیگیریهایی که انجام شده است توانستهایم در برخی حوزهها مانند راه روستایی، آب و گازرسانی اعتبارات خاصی را جذب کنیم.
وی با اشاره به وضعیت بودجه کشور ادامه داد: اگر وضعیت بودجه کشور همانند سالیان گذشته بود نتیجه فعالیتها چندین برابر آنچه اکنون به چشم میآید، مشاهده میشد.
وی اضافه کرد: روستاها پتانسيل بالايي به لحاظ توليد محصولات مختلف دارند و درصورتي كه اين ظرفيتها به خوبي شناسايي و هدايت شوند، ميتوانند علاوه بر اشتغالزايي موجب جلوگيري از مهاجرت روستاییان به شهرها شوند.
وي هدف از بازديد در روستاها و مناطق محروم را بررسی مشکلات توسط مسئولان دانست تا بتوانند براي برطرف کردن آن تصميمات كارشناسيتر و دقيقتري اتخاذ كنند.
نماینده مردم ساوه و زرندیه با اشاره به موقعیت شهرستان ساوه گفت: این شهرستان با قرار گرفتن در شرایط جغرافیایی کوهستانی و روستاهای صعبالعبور و پراکنده نیازمند توجه ویژه مسئولان است.
وی مردم روستاهای شهرستان ساوه را مردمی با اخلاص و نجیب توصیف کرد و افزود: این مردم ضمن حفاظت و صیانت از نظام اسلامی با حضور خود در صحنههای مختلف سیاسی و اجتماعی شایسته ارائه بهترین خدمات و بهرهمندی از امکانات لازم هستند.
میرگلوبیات در پایان بر برطرف شدن مشکلات مردم اين روستاها توسط مسئولان دستگاههاي اجرايي تأکيد کرد و در ديدار چهرهبهچهره با روستاییان به مسائل و مشكلات آنان رسيدگي كرد .
در ادامه این دیدار که با حضور معاون استاندار و فرماندار ساوه، بخشدار بخش مرکزی و رؤسای ادارات خدماترسان حضور داشتند دهیاران و اعضای شورای اسلامی روستاها به بیان مشکلات موجود در این روستاها پرداختند.
آسفالت راه روستایی، نبود اشتغال، نداشتن گاز، نبود خانه بهداشت و خانه عالم، نبود شبکه فاضلاب، کمبود آب آشامیدنی و آب کشاورزی از جمله مواردی بود که در این جلسه مطرح و تصمیماتی در برطرف شدن آنها اتخاذ شد.