مسئول برنامهریزی و امور عمرانی فرمانداری شهرستان ساوه با بیان قوانین و نکات شهرسازی، گفت: در مرکز شهر در حوزه شهرسازی هیچ اصول و قانونی رعایت نشده است.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)-منطقه مرکزی مصطفی تسلیمی پور در جلسه شورای ترافیک شهرستان ساوه با اشاره به وجود کلیه خدمات و امکانات رفاهی، آموزشی، پزشکی، خرید، فروشگاه ها و ... در مرکز شهر، اضافه کرد: با این وجود نمیتوان توقع ترافیک را در این قسمت نداشت لذا باید از قانون پخش این خدمات و امکانات در سایر نقاط شهر استفاده کنیم تا معضل ترافیک مرتفع شود.
وی با بیان اینکه طرح باید به صورت جامع بررسی شود، افزود: برای ساعات اذان و نماز مساجد اطراف میدان نیز باید برنامهریزی شود.
تسلیمیپور از شهرداری خواست تا به منظور کم کردن بار ترافیک، به حوزه احداث پارکینگ طبقاتی در مرکز شهر نگاه اقتصادی نداشته باشد.
به گزارش ایسنا، رئیس پلیس راهور شهرستان ساوه نیز در این جلسه با اشاره به مشکلات کنترل ترافیک مرکز شهر در ساعات پیک ترافیک، گفت: در این ساعات جهت روانسازی ترافیک هر 50 متر نیاز به استقرار مأمور دارد کمااینکه بسیاری از کسبه و مغازهدارها نیز خود را در پارک کردن خودرو، محق میدانند و این امر مصداق تضییع حقوق سایر شهروندان است.
سرگرد علیرضا گلبداغی ضمن تأکید بر اجرای طرح پارکبان، افزود: طبق ماده 15 قانون اخذ جرائم تا زمان تأسیس پارکینگ و توقفگاهها، در شهرهایی که معابر پرترافیک دارند، باید طرح پارکبان یا پارک کارت اجرا شود.
وی با اشاره به وجود ترافیک در دیگر خیابانهای شهر، اظهار کرد: برخی از خیابانهای ساوه مانند خیابان شریعتی و مطهری (به سمت میدان آزادی) نیز از ترافیک رنج میبرند اما اولویت با مرکز شهر است.
گلبداغی اضافه کرد: در طرح اولیه، هزینه توسط پارکومترها از هفت صبح تا 9 شب روزهای غیر تعطیل محاسبه شده و برای نیم ساعت اول رایگان خواهد بود و یا مبلغ ناچیزی اخذ خواهد شد و عدم پرداخت مبلغ به منظره توقف ممنوع خواهد بود و جریمه صادر میشود.