نماینده مردم ساوه و زرندیه گفت: تقویت زیرساختهای روستایی در ابعاد گوناگون منجر به جلوگیری از مهاجرت معکوس میشود.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا) - منطقه مرکزی، شهلا میرگلوبیات در جریان بازدید از روستاهای هریسان و قرهچای از توابع بخش مرکزی ساوه، افزود: سرمایه گذاری در روستاها به منظور ایجاد اشتغال پایدار ضرورتی انکارناپذیر است که توسعه روزافزون مناطق روستایی را به همراه خواهد داشت.
وی اضافه کرد: تقویت و ایجاد زیرساختها و افزایش سطح درآمد در روستاها منجر به افزایش میزان تولید و رونق اقتصادی شده و پدیده مهاجرت از روستاها به شهر را از بین خواهد برد.
وی با اشاره به اولویتهای مهم در تقویت زیرساختها در روستاها ادامه داد: در طرحهای توسعهای برای روستاها، اجرای طرحهای عمرانی، اشتغالزایی، ارائه خدمات عمومی و اینترنتی از جمله اولویتهای مهم در توسعه روستایی است ضمن اینکه رونق فعالیتهای فرهنگی و مذهبی در مساجد روستایی نیز به توسعه فعالیتهای گوناگون کمک میکند.
به گزارش ایسنا، معاون استاندار و فرماندار ساوه نیز گفت: تلاش مضاعف شوراهای اسلامی و دهیاران در راستای توسعه بیش از پیش روستاها و برطرف کردن موانع و مشکلات آنها لازم و ضروری است.
احمد آزاد افزود: شناخت کامل از مشکلات مردم و انتقال صحیح و به موقع آن به مسئولان میتواند در راستای برطرف کردن مشکلات آنان بسیار تأثیرگذار باشد.
وی ادامه داد: به برکت انقلاب اسلامی در روستاها تحولات خوبي صورت گرفته و در ادامه راه نيز براي دستيابي به توسعه اقتصادي، اجتماعي و عمراني مشاركت اهالي و مردم روستاها ضروري است.
فرماندار ساوه تصریح کرد: خدمات نظام مقدس جمهوری اسلامی در تمام زمینهها در روستاها قابل تحسین است به طوری که به روستاهای با کمترین خانوار هم خدماترسانی گستردهای انجام میشود.
بخشدار بخش مرکزی ساوه نیز گفت: بخشداری تمام توان خود را برای همراهی با مردم و شوراها به کار میبندد و از هیچ کوششی برای حل مشکلات روستائیان دریغ نخواهد کرد.
احمد پرهیزکار افزود: هر زمان که مشارکت مردم در راستای اجرای طرحها و پروژههای عمرانی پررنگ بوده، توسعه، عمران و آبادانی مناطق هم بیشتر بوده است.
وی در ادامه با اشاره به آغاز فعالیت ناوگان حملونقل عمومی در 17 روستای بخش مرکزی ساوه گفت: فعالیت سیستم حملونقل عمومی مسافران روستایی با هدف ارتقای کیفیت زندگی و فعالیت ساکنان روستاها، ارائه خدمات مطلوب به روستائیان و کمک به توسعه اقتصادی روستاها انجام میشود.
پرهیزکار با بیان اینکه ۹۳ روستا در بخش مرکزی ساوه وجود دارد، خاطرنشان کرد: در حال حاضر نیز ۴۰ دهیار در روستای بخش مرکزی ساوه مشغول خدمترسانی هستند که براساس ضوابط جدید در انتخاب دهیار از نظر جمعیتی، تعداد دهیاران این بخش افزایش مییابد.
در این جلسه که با حضور رؤسای ادارات خدماترسان شهرستان ساوه برگزار شد، تعریض معابر، احداث خانه عالم ، کمبود سوخت کشاورزی، احداث سالن ورزشی، برخورداری از اینترنت پرسرعت، تقویت فشار برق، کمبود آب شرب، بهسازی راه روستایی و مشکل آب کشاورزی از جمله مواردی بود که در این جلسه مطرح و تصمیماتی در برطرف شدن آنها اتخاذ شد.