در جلسه مشترک اعضای شورای اسلامی شهر ساوه با مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان مرکزی مصوب شد که 14 کیلومتر به شبکه آب شیرینکن ساوه افزوده شود.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا) - منطقه مرکزی، مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان مرکزی در این جلسه مشترک در سخنانی گفت: با توجه به نارضایتی شهروندان ساوجی از شور بودن طعم آب در این شهر، تأمين و توزيع آب شيرين، سالم و بهداشتي يكي از دغدغههاي جدي مسئولان به ويژه مسئولان شركت آب و فاضلاب شهر ساوه در سالهاي گذشته بوده است.
عبدالرضا خلیلی افزود: در حال حاضر این طرح با بیش از 55 کیلومتر شبکه توزیع و 150 ایستگاه برداشت آب در حال بهرهبرداری است.
وی اظهار کرد: با بررسیهای به عمل آمده و ابراز رضایت مشترکین درخصوص طرح، از مسئولان تقاضای همکاری و مساعدت جهت توسعه شبکه و دستگاههای آبشیرینکن را داریم.
خلیلی در ادامه، با اشاره به میزان مصرف آب مردم استان مرکزی گفت: سرانه مصرف آب در دنیا 150 لیتر در شبانهروز است در حالی که این میزان در استان مرکزی 235 لیتر است که با توجه به اینکه کشور ما و همچنین استان مرکزی در منطقه خشک و نیمهخشک کره زمین واقع شده، باید توجه بیشتری به مدیریت مصرف آب صورت بگیرد.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان مرکزی همچنین در پاسخ به درخواست دبیر شورای اسلامی شهر ساوه در خصوص روند عملیات اجرایی تصفیهخانه آب و فاضلاب ساوه، از بهرهبرداری از تصفیهخانه آب شرب ساوه تا پایان تیرماه سال 93 و تصفیهخانه فاضلاب تا پایان شهریورماه سال آینده در صورت تأمین اعتبار خبر داد.
به گزارش ایسنا، دبیر شورای اسلامی شهر ساوه نیز با قدردانی از تلاشهای شرکت آب و فاضلاب استان مرکزی گفت: به دلیل رضایتمندی مردم از شبکه آبشیرینکن لازم است این شبکه در نقاط مختلف شهرستان توسعه یابد.
هاشم زال افزود: در جلسهای که در صحن علنی شورای اسلامی شهر برگزار شده شورای شهر آمادگی خود را برای مشارکت در توسعه دستگاههای آبشیرینکن اعلام میکند.
وی بیان کرد: با افزودن 14 کیلومتر شبکه آبشیرینکن در سطح شهر ساوه شورای اسلامی شهر متعهد میشود تا 40 درصد هزینه این طرح را پرداخت کند.