مدرس دانشگاه های ساوه گفت: خبرگزاری ایسنا یک جریان اصیل رسانه ای است که مولود افکار نابی چون عدالتخواهی و ولایتمداری و آزاد اندیشی در دانشگاه است.
مصطفی سرخیل در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)-منطقه مرکزی با تبریک فرا رسیدن روز دانشجو و سالروز تاسیس خبرگزاری ایسنا افزود: این خبرگزاری نقش بسزایی در تقویت و تجدید حیات سیاسی دانشجویان و ارتقاء قدرت تحلیل سیاسی دانشجویان داشته است.
وی ادامه داد: بدون تردید تداوم این راه ارزشمند و اثر گذار با رویکرد تلاش وافر دانشجویان در عرصه های علمی و فرهنگی به عنوان تنها راه مقابله با استکبار جهانی و تولید علم و جنبش نرم افزاری با بصیرت و پرهیز از هرگونه اختلاف و تفرقه در محیط دانشگاه غنا و اعتلاء بیشتری به این خبرگزاری خواهد بخشید.
این استاد دانشگاه در ادامه گفت: هوشیاری و بصیرت، عدالتخواهی و آزاداندیشی ، ولایتمداری وتهذیب ، و نیز استکبار ستیزی از مولفه های اصلی تکوین شخصیت دانشجوی ولایتمدار انقلابی است که می بایست با چشمانی بیدار و خیرخواهانه موضوعات معطوف به سیاست های خارجی و داخلی نظام را دنبال کرده و در جهت تحقق عینی آن اهتمام و تعصب داشته باشد .
وی تاکید کرد: تجلیل و گرامیداشت این روز بزرگ (16آذر) تجلی محکومیت مدعیان دروغین حقوق بشر و نظام سلطه و پاسداشت خط سرخ آرمان خواهی و آزاد اندیشی دانشجویان است .
وی اظهار کرد: جریان آزاد اندیشی و آزادی خواهی در قالب جنبش های دانشجویی موکول به احتراز از هرگونه اقدام نسنجیده ، غوغا سالاری و هیاهو و ماجراجویی است .
وی تصریح کرد: لازمه این مهم حرکتی بر پایه اصول اخلاق مدار و متوازن است که منجر به تحقق منویات و اهداف ارزشمند انقلابی شود.
سرخیل خاطر نشان کرد: بی شک تقویت این باور بر اساس تفکرات انقلابی و بینش سیاسی مبتنی بر عقلانیت ، و گفتمان عدالت محور متاثر از رسانه های اثر گذار ملی است.