چهارشنبه 7 آذر 1403 | Wednesday 27 November 2024

تمامی اخبار

استاندار مرکزی گفت: صنعت نقش مهمی در توسعه اقتصاد کشور دارد.
 
به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)-منطقه مرکزی محمد حسین مقیمی در جمع صنعت گران شهرستان ساوه افزود: از استان مرکزی به عنوان استان شاخص در حوزه صنعت یاد می شود که در توسعه اقتصادی کشور نقش مهمی بر عهده دارد.
 
وی ادامه داد: متاسفانه به دلیل برخی مشکلات از جمله تحریم، مالیات زیاد و کمبود نقدینگی بخشی از صنایع و مراکز تولیدی در این استان با بدهی های زیادی مواجه شده اند که منجر به عدم توان رقابت آنان و نداشتن توجیه اقتصادی شده است.
 
وی با بیان اینکه این مشکلات باعث تعطیلی یا نیمه تعطیل شدن بخشی از مراکز تولیدی و صنعتی استان شده است، اظهار کرد: مهمترین اصل در برطرف شدن این مشکلات و رونق تولید، انجام راهکارهای زیربنایی است.
 
استاندار مرکزی با بیان اینکه حجم بالای نقدینگی مشکلاتی را برای اقتصاد کشور ایجاد کرده است، افزود: تلاش دولت برای حمایت از تولید، تقویت واحدهای صنعتی و تولیدی، اتخاذ برنامه ریزی های لازم و نیز جلوگیری از قاچاق کالاست.
 
وی با بیان اینکه در مجلس هشتم مصوب شده که 30 درصد از درآمد کشور به بخش تولید اختصاص یابد، گفت: این مصوبه جزو شعارهای دکتر روحانی در دوران انتخابات بود که مجموعه دولت درصدد عملی شدن این مصوبه به منظور رونق در تولید است.
 
مقیمی در ادامه با اشاره به برخورداری شهرستان ساوه از بزرگترین شهر صنعتی کشور اظهار کرد: منطقه ویژه اقتصادی در شهر صنعتی ساوه یک فرصت و پتانسیل رشد برای این منطقه است.
 
وی بیان کرد: ایجاد منطقه ویژه اقتصادی در هر منطقه ای موجب تقویت سرمایه گذاری شده و به نفع فعالان عرصه تولید و صنعت است و با معافیت های گمرکی و دیگر ویژگی هایی که دارد صنعت و تولید شهرستان را تقویت می کند.
 
استاندار مرکزی با اشاره به برخی نارضایتی ها از ایجاد منطقه ویژه اقتصادی در شهر صنعتی ساوه گفت: استفاده صنایع و واحدهای تولیدی از مزایای منطقه ویژه اقتصادی اختیاری بوده و هیچ اجباری در کار نیست و اگر یک مجموعه تولیدی و صنعتی از این موضوع ناراضی بود می تواند به صورت جزیره ای انصراف خود را اعلام کند.
 
به گزارش ایسنا رییس خانه صنعت و معدن ساوه نیز در این مراسم گفت:90 درصد بودجه استان مرکزی توسط حوزه صنعت تامین می شود.
 
محمد رضا منصوری افزود: صنایع بیشترین مالیات را پرداخت می کنند اما از حداقل حمایت ها بهره مند هستند و فعالان حوزه صنعت با مشکلات بسیاری روبرو هستند.
 
وی در ادامه خواستار احداث خط آهن تندرو به منظور توسعه مبادله کالا و افزایش حجم سرمایه گذاری این شهرستان به اقصی نقاط کشور شد.
 
منصوری اظهار کرد: برای ادامه روند و پایداری اشتغال در بخش صنعت لازم است که مسوولان راهکارهای لازم را اتخاذ کنند.
 
به گزارش ایسنا مدیرعامل شهر صنعتی کاوه نیز در این مراسم گفت: شهر صنعتی کاوه بزرگترین مجموعه صنعتی کشور است که تمرکز و تنوع فعالیت های اقتصادی و صنعتی موجود در آن در کشور بی نظیر است.
 
محمد رضا نجفی افزود: این مجموعه صنعتی و تولیدی از تمام مقدمات لازم برای توسعه ظرفیت به منظور خلق فرصت و بهره وری بیشتر برخوردار است.
 
وی استفاده از ظرفیت های فردی و اجتماعی در این مجموعه را موجب ایجاد شرایط زاینده در استان دانست و اظهار کرد: جایگاه ویژه شهر صنعتی کاوه در بخش صنعت و تولید کشور ایجاد منطقه ویژه اقتصادی در آن را ضروری ساخت.
 
نجفی با بیان اینکه راه نجات کشور توجه به تولید و صنعت است، گفت: صنعت مولود ماندگاری است که باید برای برطرف کردن تهدیدهایی که بدان لطمه می زند چاره اندیشی کرد. کمبود نقدینگی، گرانی و کمبود مواد اولیه، واردات قطعات تولیدی از خارج از کشور، کاهش چشمگیر صادرات و کاهش رقابت، رکود زیاد کالاها و انباشت آن ها در انبار، ورود کالا بصورت قاچاق از برخی کشورهای همسایه و متضرر شدن تولید کننده ها از جمله مشکلاتی بود که توسط چند تن از صاحبان صنایع در این جلسه مطرح شد.
 

 

تمامی حقوق محفوظ است ، طراحی شده توسط کامپوسیس، رادیو ساوه توسط سرورهای قدرتمند محکم هاست پشتیبانی می‌شود.

Template Design:Dima Group