رئیس جمعیت هلال احمر ساوه گفت: ارتقای سطح آگاهی های مردم مهمترین راهکار کاهش بلایایی طبیعی است.
علی رجبی به مناسبت فرا رسیدن هفته ملی کاهش اثرات و بلایایی طبیعی (هجدهم تا بيست و چهارم مهرماه) در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) – منطقه مرکزی، افزود: یکی از موثرترین عوامل در پیشگیری و کاهش اثرات بلایای طبیعی و همچنین نحوه مقابله با مخاطرات، افزایش سطح آگاهی و آموزش عموم افراد جامعه است.
وی ادامه داد: همانطور که میدانیم اطلاع رسانی از عوامل موثر در کاهش اثرات حوادث غیرمترقبه است از این رو ایجاد حساسیت و آگاهی دادن به مردم از اهداف کاهش اثرات بلایای طبیعی است.
وی با بیان اینکه یکی از موثرترین عوامل در پیشگیری و کاهش اثرات و حوادث و سوانح و همچنین نحوه مقابله با مخاطرات، افزایش سطح آگاهی و آموزش عموم افراد جامعه است، گفت: آموزش آحاد افراد جامعه ميتواند آمادگي مردم را در پيشگيري و مقابله با اثرات حوادث و بلاياي طبيعي افزايش داده و از تلفات احتمالي بيشتر نيز جلوگيري کند.
رجبی ضمن تاکید بر افزایش آموزشهای همگانی عنوان کرد: آموزش همگانی مردم در کاهش اثرات بلایای طبیعی نقش بسزایی دارد و بهترین راه در این امر آموزش به مردم مخصوصاً دانش آموزان است.
رئیس جمعیت هلال احمر ساوه با بیان اینکه كاهش اثرات يعني با به كارگيري تكنيكهاي پيشرفته مديريت بحران، از شمار كشته ها، زخمي شدگان، تخريب مال، اموال و خسارتهاي اجتماعي ديگر بكاهيم، تصریح کرد: اطلاع رسانی گسترده در سطح شهرستان با نصب پلاکارد و توزیع بروشور در راستای توصیه های ایمنی لازم مربوط به حوادث ناشی از ایمنی فعالیت ادارات، نهادها و ارگانها، اعزام مربیان جهت سخنرانی در مدارس در زمینه توصیه های ایمنی لازم کاهش اثرات بلایای طبیعی، برپایی نمایشگاه فعالیتهای امداد و نجات جمعیت هلال احمر شهرستان ساوه در طول هفته، ثبت نام و عضوگیری جهت آموزشهای لازم امداد و کمکهای اولیه، برگزاری کلاسهای آموزش تخصصی (مقدماتی، تکمیلی، تخصصی) با مربیان مجرب در مرکز آموزش هلال احمر، برگزاری مسابقه نقاشی در مدارس با محوریت امداد و نجات در حوادث از جمله برنامه هایی است که در این هفته اجرا می شود.
رجبی در ادامه به بیان دیگر برنامه ها پرداخت و ادامه داد: برنامه هاي تدارك ديده شده براي اين هفته در راستاي افزايش آگاهي عمومي و انسجام دستگاههاي اجرايي بوده و در طول این هفته با تشکیل جلسه ستادی هلال احمر ساوه برنامه ریزیهایی صورت گرفته و برنامه های متعدد و متنوعی در این شهرستان انجام می شود.
وی اجرای مانور اسکان اضطراری کشوری در جمعیت هلال احمر شهرستان، تشکیل جلسه ستاد حوادث و کارگروه امداد و نجات در فرمانداری ویژه شهرستان ساوه ، توزیع بروشور و سی دی آموزش امداد و نجات برای اعضای کارگروه امداد و نجات، اجرای برنامه های آموزش خود امدادی و کمک های اولیه، اجرای آموزشهای مربوط به نحوه مشارکت و امدادرسانی نیروهای مردمی به هنگام وقوع حادثه را از دیگر برنامه ها بیان کرد.
وی همچنین تزئین مرکز اداری و پایگاهها به مناسبت این هفته، تهیه و توزیع تراکت و بروشور در راستای آشنایی با فعالیتها و عملکرد جمعیت هلال احمر در مراسم نماز جمعه و شرکت امدادگران با لباسهای فرم امدادی و برپایی ایستگاه صلواتی در نماز جمعه را از دیگر فعالیتها و اقدامات جمعیت هلال احمر در طول هفته کاهش اثرات بلایای طبیعی در شهرستان ساوه عنوان کرد.