چهارشنبه 7 آذر 1403 | Wednesday 27 November 2024

تمامی اخبار

همزمان با فرا رسیدن روز ملی دامپزشکی ساختمان اداری شبکه دامپزشکی شهرستان ساوه با حضور معاون سازمان دامپزشکی کشور و جمعی از مسوولان استانی و محلی به بهره برداری رسید.
 
به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)-منطقه مرکزی، معاون توسعه و مدیریت منابع سازمان دامپزشکی کشور در این مراسم گفت: سازمان دامپزشکی یک دستگاه حاکمیتی و نظارتی است و حجم زیادی از فعالیت های سازمان دامپزشکی به بخش خصوصی واگذار شده است.
 
خالد خداوردی با بیان اینکه مجموعه دامپزشكي نقش تاثیر گذاری در توسعه کشور دارد، افزود: افزايش ميزان نظارت بر فرآورده‌هاي خام دامي، توسعه الكترونيكي و كاهش حضور ارباب‌رجوع، توانمندسازي نيروي انساني و مستندسازي و شفاف‌سازي فرآيند انجام كار از اقدامات مهمی است که اخیرا در این سازمان انجام شده است.
 
وی با اشاره به فعالیت 132 واحد قرنطینه مرزی و بین استانی در کشور افزود: این واحدها با هدف پیشگیری از شیوع بیماری و تامین سلامت دام فعالیت می کنند.
 
وی ادامه داد: مهم ترین بخش از گستره نظارت دامپزشکی بر روستاها به عنوان عمده مرکز تولید دام و طیور است که باید کنترل بیشتری بر روند فعالیت آنها انجام شود.
 
وی افزود : توقعات و انتظار مردم از کیفیت خدمات در سال های اخیر دستخوش تغییراتی شده است و سطح انتظار مردم از بعد نظارتی این سازمان افزایش پیدا کرده است.
 
وی با اشاره به کنترل و نظارت این سازمان بر تولید فراورده های دامی اظهار کرد : حصول اطمینان از بهداشت مواد غذایی نقش بسیار بالایی در توسعه اقتصاد جوامع دارد، از این رو سازمان دامپزشکی خود را مکلف به برآوردن خواسته های مردم در این حوزه می داند.
 
این مقام مسوول خاطر نشان کرد : برای حضور در بازار های جهانی رعایت مسائل بهداشتی ضروری است و عملکرد مطلوب این سازمان موجب افزایش کیفی صادرات خواهد شد.
 
خداوردی در ادامه اظهار کرد: به منظور رقابت در مجامع بین المللی، این سازمان نیازمند دارا بودن تشکیلات بسیار منسجم شبکه ای است که احداث ساختمان های اداری به همین منظور انجام می شود.
 
به گزارش ایسنا معاون استاندار و فرماندار ساوه از دامپزشکان به عنوان خادمان گمنام و بی ادعای کشور در عرصه تامین سلامت مردم یاد کرد و افزود: هرگونه غفلت در حوزه دامپزشکی سلامت جامعه را تهدید می کند.
 
احمد آزاد با اشاره به فعالیتهای شبکه دامپزشکی شهرستان اظهار کرد: با تلاش شبکه دامپزشکی، این شهرستان از لحاظ سلامت دام و طیور از وضعیت مطلوبی برخوردار است.
 
وی ادامه داد: رعایت بهداشت در مراحل ذبح، حمل و عرضه نقش موثری در حفظ سلامت شهروندان دارد و این موضوع از اصلی ترین نیازهای مردم به شمار می رود.
 
فرماندار ساوه با بیان اینکه تغذیه سالم از مهم ترین پیش شرط های سلامتی انسان است، تصریح کرد: افتتاح ساختمان جدید شبکه دامپزشکی ساوه به منظور ارتقای بعد نظارتی این مجموعه در عرضه مواد غذایی صورت گرفته است.
 
به گزارش ایسنا مدیر کل دامپزشکی استان مرکزی نیز گفت : دامپزشکان ، فعالان عرصه بهداشت و سلامت جامعه هستند.
 
سید سعید حسینی افزود: سازمان دامپزشكي دو هدف ارتقا بهداشت عمومي و كمك به اقتصاد ملي را دنبال مي كند.
 
وی ادامه داد: تضمين سلامت و امنيت غذاي افراد جامعه مقوله جدايي ناپذير از بحث سلامت جامعه است كه بر عهده سازمان دامپزشكي است.
 
وی با اشاره به احداث ساختمان های فنی و اداری شبکه های دامپزشکی استان افزود : احداث این ساختمان ها در راستای رسالت این سازمان به منظور ارتقای سطح سلامت شهروندان و تکریم ارباب رجوع است.
 
وی با اشاره به بهره برداری از ساختمان شبکه دامپزشکی ساوه گفت : این طرح جزء مصوبات دور دوم سفر هیئت دولت به استان مرکزی و دومین طرح عمرانی دامپزشکی استان مرکزی است.
 
حسینی افزود : این ساختمان در زمینی به مساحت دو هزار متر و با 750 متر بنای مفید در سه طبقه با صرف هزینه بالغ بر پنج میلیارد ریال ساخته شده و مجهز به تجهیزات آزمایشگاهی است.
 

 

تمامی حقوق محفوظ است ، طراحی شده توسط کامپوسیس، رادیو ساوه توسط سرورهای قدرتمند محکم هاست پشتیبانی می‌شود.

Template Design:Dima Group