رئیس دانشگاه آزاد اسلامی ساوه گفت: لازم است تلاش های علمی و پژوهشی دانشگاهیان برای تولید علم گسترش یافته و مشارکت آنان در تحقق استفاده کاربردی از علوم در سطح جامعه، مضاعف شود.
دکتر مهدی پرویز در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)-منطقه مرکزی به بهانه آغاز سال تحصیلی جدید در واحد ساوه افزود: مهرماه گرچه پائیز طبیعت است ، اما بهار دانش در مهرماه رخ می کند و مدارس، دانشگاه ها و مراکز آموزشی کشور در مهرماه با رویش دانش، بهار زیبای دانستن را رقم می زنند و انسانیت را به سوی تعالی و تکامل رهنمون می شوند.
وی ادامه داد: همزمانی برهه آغاز شدن فعالیت های دانشگاهی و بازگشت جوانان به فضاهای علم و دانش با هفته دفاع مقدس یادآور جوانانی فرهیخته و اندیشمند است که برای اعتلای پرچم باشکوه ایران اسلامی کلاس درس را از مرز دانشگاه ها به جبهه های نبرد حق علیه باطل کشاندند.
وی گفت: لازم است تلاش های علمی و پژوهشی دانشگاهیان، برای تولید علم گسترش یافته و مشارکت آنان در تحقق استفاده کاربردی از علوم در سطح جامعه، مضاعف شود و درکنار توسعه علم و پژوهش، توجه بیش از پیش به فرهنگ، اخلاق و ارزشهای معنوی نیز ضروری است.
وی گفت: از دانشجویان انتظار می رود درکنار تحصیل علم ، با روحیه ای شاداب و پرنشاط، تحولات فرهنگی، اقتصادی ، اجتماعی را پیگیری کرده و با روشنبینی و روشنگری خود، پیشتاز دفاع از کیان و منافع ملی کشور عزیزمان باشند.
رئیس دانشگاه آزاداسلامی واحد ساوه در ادامه گفت: دانشگاه آزاد اسلامی ساوه با دارا بودن ۸۶ رشته تحصیلی در مقاطع کاردانی، کارشناسی، کارشناسی ارشد و تعداد ۲۵۰ عضو هیات علمی و دارا بودن بیش از ۱۲۰ کارگاه و آزمایشگاه مناسب رشته های تحصیلی، وجود انجمن های علمی و باشگاه پژوهشگران جوان، مزرعه آموزشی تحقیقاتی کشاورزی و کتابخانه دیجیتال و سایتهای کامپیوتر و اینترنت و وجود پردیس علوم و تحقیقات ساوه جهت ادامه تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد و دکتری، درصدد ایجاد بستر مناسب علمی و تحقیقاتی برای دانشجویان است.
وی خاطرنشان کرد: دفتر فرهنگ اسلامی این دانشگاه در حوزه های قرآن و عترت، انجمن های علمی و ادبی و هنری، امور فوق برنامه و… کوشا بوده و برنامه ریزیهایی انجام داده که دانشجویان می توانند استفاده مطلوبی از این برنامه ها داشته باشند.
پرویز تصریح کرد: در این دانشگاه یک اصل مهم و اساسی وجود دارد و آن اصل « احترام به دیگران » است که در دانشگاه ما ریشه دیرینه دارد و می تواند شعار مناسبی برای سال تحصیلی جدید باشد تا همه ما با رعایت آن در حق یکدیگر، اساتید، دانشجویان، گامی در تحکیم این اصل مهم منبعث از فرهنگ اصیل دینی و ملی برداریم و آنرا به محیط پیرامون خود نیز منتقل کنیم.