همايش اقتصاد مقاومتي بسيج سازندگي ناحيه زرنديه در فرمانداري اين شهرستان برگزار شد.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)-منطقه مرکزی، امام جمعه شهرستان زرندیه در این همایش گفت: حماسه به معنای استفاده از تمامی ظرفیت هاي موجود برای پیشرفت در زمینههای مختلف است.
حجت الاسلام محمد علی علم الهدی بيان كرد: آحاد جامعه بايد براي تحقق اقتصاد مقاومتي احساس مسووليت کنند و با تلاش و پرهيز از سستي در عرصه کار و توليد فعاليت كنند.
به گزارش ایسنا، امام جمعه شهر پرندك نیز با اشاره به ويژگيهاي اقتصاد مقاومتي بر مردمي بودن و زنده بودن اين اقتصاد تاکيد کرد و گفت: اقتصاد مقاومتي به دليل مردمي بودن داراي توان مقاومت بالايي است چون در اين نوع اقتصاد مردم در شرايط بحراني احساس وظيفه کرده و تلاش ميکنند خود را با شرايط منطبق کنند.
حجت الاسلام سید حسن سید محمدی ادامه داد: توجه به توليد داخلي، پرهيز از اسراف، استفاده بهينه از امکانات، مراقبت از افراد بي بضاعت و مديريت منابع انرژي و کنترل بازار و جلوگيري از قاچاق کالا از جمله ويژگي هاي اقتصاد مقاومتي است.
به گزارش ایسنا، فرماندار شهرستان زرندیه نیز در این مراسم گفت: استفاده از ظرفيت و پتانسيل بالاي جوانان بسيجي در عرصه هاي مختلف، علاوه بر غني سازي اوقات فراغت اين عزيزان، آباداني و شكوفايي كشور را در پي دارد.
علیرضا هدایتی افزود: برنامههای بسیج سازندگی در سال 92 به منظور تحقق اهداف شعار این سال و در خصوص حماسه اقتصادی و اقتصاد مقاومتی برنامهریزی شده بود که نتایج بسیار خوبی داشت.
به گزارش ایسنا، مسوول سازمان بسيج سازندگي سپاه روح اله استان مركزي نيز در اين مراسم گفت: 20 هزار نفر جهادگر از اقشار مختلف، امسال در اردوهاي جهادي در سطح استان شركت كردند.
سرهنگ احمد حاتمي افزود: اين اردوها در قالب اردوهاي يك، سه، هفت، 10 و 14 روزه برگزار شد.
وي بيان كرد: فعاليت اين اردوها در بخش هاي عمراني، آموزشي و بهداشتي در مناطق محروم و بهسازي مدارس و خانه محرومان بود كه در اين مدت 43 خانه عالم، غسالخانه و مكان ورزشي در اين استان احداث شد.
سرهنگ حاتمي ادامه داد: همچنين در سال جاری، 200 اكيپ بهداشتي درماني به مناطق محروم اين استان اعزام شدند و 69 اكيپ جهادي نيز در قالب اردوهاي طرح هجرت به 166 مدرسه اعزام شدند.