معاون موسسه پژوهشی امام خمینی (ره) معاون موسسه پژوهشی امام خمینی (ره) گفت: وجود بارگاه ملکوتی امام رضا (ع) در ایران برکات زیادی برای این کشور به همراه داشته است.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا) - منطقه مرکزی، حجت الاسلام دکتر سید ابراهیم حسینی در مراسم اختتامیه طرح اوقات فراغت روستاهای بخش مرکزی ساوه که به صورت نمادین در روستای سقانلیق این شهرستان برگزار شد، با تبریک فرا رسیدن میلاد امام رضا(ع) افزود: حرم مطهر علی بن موسی الرضا (ع) در ایران نعمتی است كه بايد قدر آن را دانست و از اين مضجع نورانی در راه رسیدن به كمال و نیز عبوديت و بندگي خداوند نهايت استفاده را برد.
وی ادامه داد: حضرت امام رضا(ع) در علم سرآمد بود و در زهد، تقوا، اخلاق و عبادت شخصیت بی نظیری بود و بهترین الگو برای رشد و تعالی انسان است.
وی اضافه کرد: حضرت ثامن الحج(ع) الگوی رأفت و مهربانی است و لازم است این دو ویژگی در کنار سایر خصایل آن حضرت و مکتب رضوی برای جامعه تبیین شود.
معاون موسسه پژوهشی امام خمینی (ره) در ادامه به تبیین مختصری از فعالیت این موسسه در کشور پرداخت و گفت: این موسسه پیشرفتهترین نهادی است که علوم انسانی و اسلامی را به یکدیگر پیوند داده است.
وی با اشاره به رهنمودهای سال گذشته مقام معظم رهبری در جمع اعضای هیات علمی و مسوولان موسسه گفت: معظم له فعالیتهای موسسه را بسیار مثبت ارزیابی کردند و بر تقویت برنامه های آن تاکید داشتند.
حسینی با اشاره به افزایش میزان پذیرش و جذب علاقمندان به این موسسه خاطر نشان کرد: علت این رشد فرمایشات مقام معظم رهبری در تایید این موسسه است.
به گزارش ایسنا، بخشدار بخش مرکزی ساوه نیز با اشاره به اهمیت غنی سازی اوقات فراغت گفت: اجرای مطلوب طرح اوقات فراغت جامعه را به سوی سازندگی اخلاقی و اجتماعی سوق می دهد.
احمد پرهیزکار شکوفایی استعدادها و کسب تجربه برای دانش آموزان روستایی را از دیگر مزایای طرح اوقات فراغت دانست و از اهتمام دست اندرکاران امر برگزاری این طرح در روستاها قدردانی کرد.
بخشدار مرکزی ساوه با اشاره به نقش جوانان و نوجوانان در توسعه و تعالی نظام جمهوری اسلامی تصریح کرد: هدایت جوانان و نوجوانان در ایام فراغت از مهمترین اولویت های مراکز فرهنگی است.
به گزارش ایسنا مسوول نمایندگی دبیرخانه کانونهای فرهنگی هنری مساجد ساوه نیز گفت: اجرای مطلوب طرح اوقات فراغت کانون های فرهنگی مساجد موجب گرایش جوانان و نوجوانان زیادی به مساجد شده است.
محمد مهدی کارکن با اشاره به فعالیت 40 کانون فرهنگی و هنری مساجد در سطح شهرستان ساوه اظهار کرد: فعالیت این تعداد کانون موجب مشارکت نوجوانان و جوانان بسیاری در فعالیتهای فرهنگی و دینی شده است.
وی با بیان اینکه در طرح اوقات فراغت روستای سقانلیق تعداد 100 نفر از دانش آموزان شرکت کرده اند، بیان کرد: این تعداد دانش آموز در کلاس های آموزش قرآن، ورزشی، احکام، عقاید، نهج البلاغه و جزءخوانی حضور داشتند.
در این مراسم از 60 نفر از برترین های شرکت کننده در کانون فرهنگی و هنری این روستا با اهدای جوایزی تجلیل شد.