در همایش دهیاران و شوراهای اسلامی ساوه ، اعتدال و پذیرش رای اکثریت به عنوان مهمترین اصل در موفقیت شوراها مطرح شد.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)-منطقه مرکزی، بخشدار بخش مرکزی ساوه در نخستین همایش دهیاران و شوراهای اسلامی شهر و روستاهای بخش مرکزی ساوه در دوره چهارم گفت: در بخش مرکزی ساوه ۲۹۵ داوطلب عضویت در شوراهای اسلامی روستاهای این بخش شدند که در کل ۱۴۹ نفر منتخب عضویت در شوراها شده و از این تعداد ۹۰ نفر منتخب جدید عهده دار خدمتگزاری در شوراهای اسلامی این روستاها شدند.
احمد پرهیزکار با بیان اینکه ۹۳ روستا در بخش مرکزی ساوه وجود دارد، خاطر نشان کرد: در حال حاضر نیز ۴۰ دهیار در روستای بخش مرکزی ساوه مشغول خدمت رسانی هستند که براساس ضوابط جدید در انتخاب دهیار از نظر جمعیتی تعداد دهیاران این بخش افزایش خواهد یافت.
وی با اشاره به خلق حماسه سیاسی توسط ملت ایران در خردادماه سال جاری افزود: مردم انقلابی روستاهای بخش مرکزی شهرستان ساوه با میزان مشارکت ۷۸ درصدی در انتخابات حماسه سیاسی مد نظر مقام معظم رهبری را خلق کردند که از میانگین کشوری بالاتر بوده است.
بخشدار بخش مرکزی ساوه با اشاره به اقدامات انجام شده در بخش مرکزی گفت: انجام 160 پروژه برق رسانی با اعتباری بالغ بر چهار میلیارد و هفتصد میلیون تومان، انجام پروژه های عمرانی با صرف اعتباری بالغ بر پنج میلیارد تومان، تقویت برنامه های فرهنگی و ورزشی، پیگیری اماکن بلااستفاده ادارات و مدارس در روستاها و در اختیار قراردادن آنها به دهیاران برای اجرای برنامه های ورزشی و اجتماعی و فرهنگی، فعال کردن پست بانک ها، تقویت تعاونی ها و ... بخشی از خدماتی است که در روستاها اجرا شده است.
رئیس شورای بخش مرکزی ساوه نیز در این جلسه خواستار همکاری و حمایت هر چه بیشتر مسوولان شهرستان از دهیاران و شوراهای اسلامی شد و افزود: فعالیت بیشتر و تقویت شوراها و دهیاران موجب توسعه روز افزون روستاها می شود.
علی بهاری فرد با اشاره به اینکه شوراهای اسلامی و دهیاران دارای جایگاه رفیع و شأن و منزلت خاصی هستند، افزود: در سایه تعامل و همدلی میان دهیاران و اعضای شوراها اختلافات به حداقل رسیده و آنان با رویکردی فرهنگی در روستاها در مسوولیت خود و برای رضای خدا کار انجام می دهند.
وی با اشاره به آغاز پانزدهمین سال فعالیت شوراها در کشور گفت: شورا یک نهاد مردمی برخاسته از اراده مردم است که میتواند با طرحهای ابتکاری زمینه مشارکتهای مردم و سرمایهگذاری آنها را در طرحهای عمران شهری و روستایی فراهم کند.
وی کار برای رضای خدا، سعه صدر، همدلی، پیگیری مداوم، اولویت بندی مشکلات، تکریم مردم و ایجاد هماهنگی بین شورا و دستگاه های اجرایی شهرستان را از جمله مواردی ذکر کرد که لازم است شوراها و دهیاران مد نظر قرار دهند.
رئیس شورای اسلامی بخش مرکزی با اشاره به اینکه با نظارت شورای بخش بر عملکرد شوراها هیچگونه اختلافی بین اعضای شوراهای بخش مرکزی وجود ندارد، گفت: اعتدال و میانه روی در امور و پذیرش رای اکثریت مهمترین اصل در شورا و مشورت است.
بهاری فرد در پایان گفت: بررسی مشکلات و پیگیری آنان از طریق ادارات، ایجاد همدلی بین اعضای شوراها، نظارت بر حسن اجرای قوانین و مقررات، حل و فصل مشکلات و اختلافات بین شوراها و دهیاران، رسیدگی به امور عمرانی بخش روستاهای فاقد دهیار، اجرای برنامه های متعدد فرهنگی، ملی و مذهبی در روستاها و تعامل با مدیران شهرستان در برآوردن نیازهای مردم از جمله مواردی است که شورای بخش در سال های اخیر در دستور کار خود قرار داده است.
در این مراسم از سه تن از دهیاران نمونه این بخش با اهدای لوح تقدیر و هدایایی تجلیل شد.