امام جمعه غرق آباد بیان اینکه فقط با شعار حمایت از کشاورزی نمی توان مشکل کشاورزان را برطرف کرد، افزود: لازم است دولت و مجلس یک برنامه مدون با استفاده از نظرات نخبگان و فعالان این عرصه تنظیم کنند تا حمایت عملی خود را از کشاورزان انجام دهند.
حجت الاسلام علی جنتی نیا در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)- منطقه مرکزی، از مسوولان استانی و شهرستانی خواست تا نسبت به مشکلات کشاورزان و دامداران این منطقه توجه جدی داشته باشند.
وی با بیان اینکه مناطق غرق آباد و نوبران قطب کشاورزی و دامداری استان مرکزی هستند، ادامه داد: متاسفانه این منطقه توسط مسوولین به فراموشی سپرده شده و توجهی به مشکلات آنها نمی شود و کشاورزان و دامداران آن که از این طریق امرار معاش می کنند با مشکلات عدیده ای روبر هستند.
وی اضافه کرد: مسوولان باید با حمایت ویژه از گندم کاران این منطقه انگیزه کشاورزان را برای افزایش تولید گندم با کیفیت و تامین آرد مورد نیاز مردم بالا ببرند.
امام جمعه غرق آباد با بیان اینکه گندم تولیدی توسط کشاورزان این مناطق با قیمت 800 تومان خریداری می شود اما با دو برابر قیمت صادر می شود، افزود: مسوولان در خرید تضمینی محصولات کشاورزی باید قیمت ها را براساس قیمت روز محاسبه کنند تا کشاورز ضرر نکند .
وی با بیان اینکه قیمت های تعیین شده گندم باید به صورت کارشناسی تعیین شود تا هم رضایت تولید کنندگان و هم رضایت مصرف کنندگان را فراهم کند، اظهار کرد: برطرف کردن مشکلات بخش کشاورزی همفکری و حمایت همه جانبه مسوولان را میطلبد.
وی با بیان اینکه برنامهریزی برای خرید تضمینی محصولات کشاورزی از جمله اقداماتی است که دولت آینده باید به آن توجه کند، بیان کرد: کشاورزان این منطقه در حال حاضر بسیاری از محصولات خود را به دلیل نبود خرید تضمینی، با قیمتی بسیار پایین به واسطهها میفروشند.
جنتی نیا با بیان اینکه با وجود افزایش امکانات و ارائه خدمات در روستاها روند مهاجرت به شهرها فزونی یافته است، تصریح کرد: جلوگیری از مهاجرت روستائیان به شهرها جز با ایجاد اشتغال در عرصه های گوناگون و تقویت بخش کشاورزی و دامداری میسر نخواهد بود.
امام جمعه غرق آباد همچنین از ستاد توسعه بخش کشاورزی استان مرکزی خواست تا از سرمایه گذاران بخش کشاورزی در این منطقه بدون هیچ محدودیتی حمایت کند و به طرح های ویژه اولویت دار بخش کشاورزی تسهیلات لازم را پرداخت کرده و زمینه را برای سرمایه گذاری این افراد فراهم کند.
وی اضافه کرد: ایجاد صنایع تبدیلی و بسته بندی برای محصولات کشاورزی و احداث مراکز صنعتی فرآورده های لبنی در این منطقه می تواند سهم بسیاری در برطرف کردن مشکل بیکاری جوانان این منطقه و تامین درآمد روستائیان داشته باشد.
وی ادامه داد: در شرایط کنونی که شاهد تشدید تحریم ها از سوی دشمنان نظام هستیم مسوولان باید با تقویت روحیه جهادی در راستای گسترش سرمایه گذاری و ایجاد اشتغال در حوزه کشاورزی تلاش مضاعف داشته باشند.
حجت الاسلام جنتی نیا با بیان اینکه فقط با شعار حمایت از کشاورزی نمی توان مشکل کشاورزان را برطرف کرد، افزود: لازم است دولت و مجلس یک برنامه ریزی مدون با استفاده از نظرات نخبگان و فعالان این عرصه تنظیم کنند تا حمایت عملی خود را از کشاورزان انجام دهند.