رییس شبکه دامپزشکی زرندیه گفت: کشتارگاه دام شهرستان زرندیه از سنتی به نیمه صنعتی تبدیل شد.
داود سرمدی در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)-منطقه مرکزی، افزود: این امر با هدف تامین و عرضه گوشت قرمز سالم به مردم و با همکاری نماینده مردم این شهرستان در مجلس شورای اسلامی، شهرداری و فرمانداری زرندیه صورت گرفت.
وی با اشاره به این که برای اجرای این مهم حدود یک میلیارد ریال اعتبار هزینه شده است، افزود : کشتارگاه دام زرندیه به شوک، اره برقی و سردخانه مجهز شده است.
وی با بیان اینکه محوطه سازی، سیمان کاری و رنگ کاری کشتارگاه از مهمترین اقدامات عمرانی انجام شده در این کشتارگاه است افزود: با راه اندازی این مرکز از این پس گوشت قرمز سالم و بهداشتی با ذبح شرعی به بازار عرضه می شود.
سرمدی خاطر نشان کرد: شهرستان زرندیه با پرورش 15 هزار رأس دام سنگین و 250 هزار دام سبک رتبه نخست تولید و پرورش را در استان دارد.