چهارمین دوره ی شورای اسلامی هم پر از حماسه آفرینی هموطنان به بار نشست و اعضای این شورا شهر انتخاب شدند.
در شهر ما (ساوه) نیز ترکیب جدیدی روی کار آمد که قریب به اتفاق این نه نفر که قبلا در شورای شهر نبوده اند اطلاعات کاربردی در حوزه ی مدیریت شهری ندارند،اما همگی افرادی مؤثر و موقری هستند،هدف از یاداشت پیشی رو تنویر پیرامون یکی از اصلی ترین وظاعف این شوراست:"یعنی انتخاب شهر دار"
در این روزها تقریبا در همه ی ایران؛پر از انتخابات که سروصدای آن رو به سکوت میرود سخن از انتخابات شهردار است. از شهرهای چند میلیونی تا شهرهایی به جمعیت یک خیابان کوچک پایتخت.
از شهرداری که سردار بود و قصد ریاست بر قوه ی مجریه داشت تا شهرداری که اصلا شهردار نبود و به دلیل قحط ابرحالی (بخوانید قحط ابرحالی مصلحتی) شهردار شده بود.
نکته ی حائز اهمیت در شهر ما این است که ضرب المثل"مرغ همسایه غاز است"به طور کامل در آن صدق می کند.اگر سالها کارشناس ساوه ای در شهرداری باشی و دارای لیاقت ها و ویژگی های منحصر به فردی باشی کسی تورا نگاه نمی کند و در نهایت به درجه ی"رفیع شهردار چی" نائل میشوی.اما خدانکند که از این شهر پایت را بیرون بگذاری، اگر شانس بیاوری و به پایتخت بروی که دیگر هیچ، از سال بعد اولین نفری که به عنوان شهردار مطرح میشود توئی!
به خدمت دوستان و سروران گرامی حاضر در شورای چهارم می رساند:بابا،پایتخت رفتن که مدیریت نمی شود، در تهران که آمپول مدیریت به فرد تزریق نمیکنند که شما فورا به فکر"ساوجیهای مقیم مرکز"می افتید.حالا اگر آن همشهری گرامی دارای شاخص ها و ویژگی های مناسبی بود که فبها، اگر نبود آنقدر به دنبال آن نباشید.
از طرفی "ساوجی های پایتخت نشین" هم در سالهای اخیر بسیار طاقچه بالا می گذارند،و به قول معروف "عمرا دم به تله نمیدهند"
دوستی تعریف میکرد:من خودم در یک قسمت خلوت زمینی خریدم و به ویلا تبدیل کردم،با سختی و مشقت زیاد برق کشیدم و جاده انداختم،سه سالی از این موضوع گذشت، گفتم حالا که انقدر زحمت اینجا را کشیده ام مقدار دیگری زمین بخرم و به آنجا اضافه کنم، حدس بزنید چه شد وقتی به مالکان اراضی همجوار مراجعه کردم 10 برابر قیمت واقعی را ارائه کرد و علتش را ویلای شیک همجوار اعلام نمودند!!!!!(شما خودتان را جای این دوست ما بگذارید).
حرف اخر اینکه :جمله ی"تاریخ معلم انسانهاست."را بر این موضوع می توان تعلیم داد.
از همه ی عزیزان و بزرگان در شورای جدید تقاضا می کنم یک کاغذ و قلم بردارند و شهردارانی را که در طول بیست سال اخیر در ساوه بوده اند را یادداشت کنند.ببینند چه کسانی موفق تر بوده اند.به نظر من این دو شهردار موفق ترین شهرداران بوده اند:1-یوسف مشهدی یاری 2-داود فرداد.
باید بررسی نمود که علت موفقیت این شهرداران در چیست؟
1-بومی بودن 2-از جنس شهرداری بودن 3-شناخت نسبی از ساوه به لحاظ فرهنگی و اجتماعی 4-اهل تعامل و. مدارا بودن با افراد(درون سازمانی و برون سازمانی).
آنچه مسلم است علاوه بر کاردانی و درایت شهردار ساوه می بایست ویژگی های دیگری نیز داشته باشد.که مختص خود ساوه است!!!همه میدانیم که شهر ما دارای ویژگی های خاصی از لحاظ فرهنگی و اجتماعی است که نکاتی در ان نهفته است:هزار نکته ی باریکتر از مو اینجاست.
اینک در آستانه ی انتخابات شهردار جدید،خواهشی که از عزیزان شورا داریم این است که شهرداری انتخاب کنند که بتواند سالگرد شهردار شدنش را جشن بگیرد نه آنکه 9 ماه شهردار باشد و 9 سال غصه ی شهردار شدنش را بخورد.