سه شنبه 6 آذر 1403 | Tuesday 26 November 2024

تمامی اخبار

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی ساوه گفت: کلینیک صنعت، پل ارتباطی مدیران بخش صنعت با متخصصین و صاحبنظران جامعه دانشگاهی است.
 
به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا) – منطقه مرکزی، مهدی پرویز در آغاز بکار کلینیک صنعت در این واحد علمی افزود: پیگیری های مستمر معاون سیاسی و انتخابات استانداری استان مرکزی باعث شده روح تازه ای به موضوع ارتباط دانشگاه با صنایع دمیده شود و تحقق این امر از رویا به واقعیت تبدیل شود.
 
وی با اشاره به سیاستگزاری‌های صورت گرفته در استان مرکزی و راه اندازی کلینیک های صنعت در سطح استان و تسری آن به شهرستان ها گفت: بستر اولیه ارتباط و تعامل این دو نهاد کلیدی (دانشگاه و صنایع) محقق شده است و بعد از خلق حماسه سیاسی مردم در 24 خرداد، امیدواریم با همدلی و هماهنگی و ارتباطی پویا بین مسوولان و مدیران و دست اندرکاران امور اقتصادی و با اتکا به مردم، خلق حماسه اقتصادی در کشور محقق شود.
 
پرویز بیان کرد: زمانی می توانیم به سوی توسعه و پیشرفت صنعتی کشور و تولید ثروت گام برداریم که ارتباط و همکاری بین این دو نهاد بیشتر و مطلوب‌تر شود و صنایع کشور در تعامل با دانشگاه‌ها و استفاده از طرح های تخصصی و مبتکرانه دانشجویان و فارغ التحصیلان و اعضای هیات علمی و بهره گیری از امکانات و پتانسیل‌های موجود در دانشگاه‌ها بتوانند ایفای نقش داشته باشند و گام های موثری در بهبود تولیدات و درنهایت دست یافتن به وضعیت مطلوب اقتصادی بردارند که در این صورت دانش و تخصص و دستاوردهای علمی در دانشگاه‌ها بدون ثمر نخواهد ماند.
 
رئیس دانشگاه آزاد ساوه افزود: هرچند برای تعامل این دو نهاد اقداماتی مانند تاسیس پارک‌های علم و فن آوری و مراکز رشد صورت گرفته، باید موانع موجود در ارتباط صنعت و دانشگاه را مورد شناسایی قرار داد تا برنامه ریزی برای رفع موانع صورت پذیرد.
 
وی تصریح کرد: در حال حاضر می توان از عواملی همچون موانع فرهنگی و ساختاری و عدم شناخت از فرایندهای یکدیگر و آموزشی محور بودن دانشگاه‌ها و وجود جایگاه سازمانی ضعیف و نیز حاکمیت و مدیریت دولت بر صنایع بزرگ کشور به عنوان موانع موجود نام برد.
 
وی ادامه داد: برای خلق حماسه اقتصادی مورد نظرمقام معظم رهبری و رشد اقتصادی مناسب در کشور مجبور هستیم که در ارتباط و همکاری این دو نهاد سعی و تلاش ویژه ای داشته باشیم .
 
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی ساوه با ابراز خرسندی از راه اندازی کلینیک صنعت در این واحددانشگاهی گفت: امیدواریم با تاسیس کلینیک صنعت، پل ارتباطی بین مدیران بخش صنایع و متخصصین و صاحبنظران جامعه دانشگاهی پویا شده تا در آینده ای نزدیک شاهد نتایج ارزشمند حاصل از تعامل بین دانشگاه و صنعت باشیم .
 
پرویز در ادامه به ارائه گزارشی از وضعیت دانشگاه پرداخت و گفت: در حال حاضر این دانشگاه دارای 102 رشته از مقطع کاردانی تا دکتری، هزار دانشجو، عضو هیات علمی ، کارمند تمام وقت، کارگاه و آزمایشگاه تخصصی با ارائه خدمات مختلف ،313 هکتار زمین ،دارای دانشکده‌های علوم انسانی،کشاورزی و فنی و مهندسی و شعبه علوم و تحقیقات، کتابخانه مرکزی، مزرعه آموزشی، ایستگاه هواشناسی و غیره است و جایگاه خوبی دربین دانشگاه‌های آزاد اسلامی دارد .

 

تمامی حقوق محفوظ است ، طراحی شده توسط کامپوسیس، رادیو ساوه توسط سرورهای قدرتمند محکم هاست پشتیبانی می‌شود.

Template Design:Dima Group