معاون استاندار و فرماندار ساوه گفت: پیشگیری از مواد مخدر نیازمند فرهنگ سازی و عزم جدی مردم و مسوولان است.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)-منطقه مرکزی، احمد آزاد در همایش پیشگیری از آسیب های مواد مخدر در ساوه افزود: مواد مخدر از مهمترین تهدیدهایی است که جامعه با آن روبروست که پیشگیری از آن منوط به انجام کارهای فرهنگی است.
وی اضافه کرد: جمهوری اسلامی ایران در مبارزه با مواد مخدر هزینه مالی و جانی بسیاری را پرداخته است که تقدیم چهار هزار شهید و 12 هزار مجروح در این عرصه دلیلی بر این ادعاست.
وی ادامه داد: امروز وقتی دستگاه های مرتبط با پدیده مبارزه با مواد مخدر اقدامات قاطع کشور ایران را در این عرصه می بینند بر پیشتاز بودن کشورمان در مقابله با این پدیده اذعان دارند.
وی گفت: در مقابله با موادمخدر لازم است مسوولان و خانواده ها در کنار هم قرار گیرند و در این امر اگر همکاری و مشارکت این دو نباشد، نمی توان برای مقابله ، درمان و پیشگیری کاری انجام داد.
فرماندار ساوه با اشاره به برنامه دشمن در بی انگیزه کردن جوانان با ابزارهای مخرب از جمله مواد اعتیاد آور گفت: تقویت باورهای دینی، برگزاری جلسات آموزشی و حمایت از سازمان های مردم نهاد فعال در این عرصه از مهمترین عوامل خنثی کردن توطئه دشمن در این راستاست.
وی اظهار کرد: امروز دشمن در مقابله با نظام اسلامي، نابود كردن عزت، انديشه و اراده جوانان ما را در دستور کار خود دارد و وظیفه همه ما ایستادگی در مقابل این توطئه هاست.
وي با اشاره به نقش مهم سازمان هاي مردم نهاد در مبارزه با مواد مخدر گفت: سازمان هاي مردم نهاد نقش مهمي در آگاه سازي مردم نسبت به مواد مخدر و برگرداندن يك معتاد پس از خلاصي از دام اعتياد به زندگي و جامعه دارند.
آزاد هدف از برگزاری این همایش را شناساندن آسیب های اجتماعی ناشی از اعتیاد عنوان کرد و خاطر نشان کرد: با توجه به اینکه بیش از نیمی از اعضای جامعه ما جوانان هستند برنامه ریزی برای افزایش سطح آگاهی این قشر موجب ارتقاء فرهنگی و علمی جامعه می شود.
به گزارش ایسنا نماینده سازمانهای مردم نهاد ساوه در هیئت نظارت و رئیس هیئت مدیره جمعيت رهپويان زندگي بهتر ساوه نیز در این همایش گفت: برخی ناهنجاری های اجتماعی مانند طلاق منجر به گرایش زوجین به اعتیاد می شود.
محمد رضا یاوری با تاکید بر یشگیری از ناهنجاری های اجتماعی افزود: متاسفانه اعتیاد شامل قشر خاصی از جامعه نبوده و تمام اقشار جامعه را تهدید می کند و هیچ فردی نمی تواند ادعا کند که از خانواده من کسی در دام اعتیاد نمی افتد.
وی بیان کرد: بهترین راه مبارزه این است كه مردم و مسوولان با جدیت نسبت به آگاه سازی و آموزش، جوانان و دیگر افراد جامعه را از خطرات و پیامدهای این پدیده شوم آگاه کنند.
در این نشست پس از ارائه گزارش عملکرد و فعالیت برخی از سازمان های مردم نهاد فعال در پیشگیری و درمان مواد مخدر از مدیران عامل این سمن ها با اهدای هدایایی تجلیل شد.
6 تا 12 تیرماه به عنوان هفته مبارزه با مواد مخدر نامگذاری شده است.