امام جمعه موقت زرندیه گفت: ماه رجب سرآغاز فصل عبادت و نیایش و مقدمه ای برای درک ماه مبارک رمضان است.
حجت الاسلام علیمحمد اسلامی در خطبه های این هفته نماز جمعه شهرستان زرندیه افزود: پيامبر اكرم (ص) میفرماید که رجب ماه بزرگ خداست و هيچ ماهي در حرمت و فضيلت به پايه آن نميرسد و آگاه باشيد كه رجب ماه پروردگار است و شعبان ماه من و رمضان، ماه امت من است و اگر كسي در ماه رجب حتي يك روز روزه بدارد خدا را از خود خوشنود ساخته و خشم الهي از او دور ميشود.
وي با بيان اينكه پيامبر اكرم (ص) از سه ماه رجب، شعبان و رمضان به عنوان ماه خدا، پيامبر و امت ياد كرده است، گفت: پيوستگي اين سه ماه در سخن پيامبر (ص) اين نكته را به خاطر ميآورد كه گويا خداوند با اعطاي رسالت و امامت و قرآن به پيامبر اكرم (ص) در ماه رجب و شعبان و رمضان والاترين الطافش را به وي ارزاني داشته است.
وی اظهار کرد: رجب، ماه عظيمى است كه خداوند، اعمال نيك را در آن چند برابر مى فرمايد و گناهان را در آن محو مى كند. پس هركس يك روز از ماه رجب را روزه بگيرد، به اندازه مسير يك سال از جهنم دور و هركس سه روز از آن ماه را روزه بدارد، بهشت بر او واجب مى شود.
امام جمعه موقت زرندیه در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به هتک حرمت به مرقد حجر بن عدی گفت: این قبیل اقدامات نشان از اسلام هراسی وهابیون دارد و آن ها به دلیل ترسی که از گسترش دین مبین اسلام در دنیا دارند دست به چنین حرکاتی می زنند.
وی خواستار محکوم کردن چنین وقایع موهنی توسط امت اسلامی شد و تصریح کرد: از سازمان های بین المللی می خواهیم حقوق مسلمانان جهان را حفظ کرده و با عاملان این جنایت وحشتناک برخورد کنند.
وی در ادامه با اشاره به در پیش بودن انتخابات ریاست جمهوری و شوراهای اسلامی گفت: انتخابات در نظام اسلامی از اهمیت خاصی برخوردار بوده و امسال نیز با توجه به نامگذاری سال به عنوان حماسه سیاسی و اقتصادی اهمیت این آزمون سیاسی دوچندان شده است.
وی اظهار کرد: مردم در لبیک به فرمان مقام معظم رهبری با حضوری حداکثری در این حماسه سیاسی و انتخاب اصلح و تحقق شاخص هایی که معظم له در بیانات خود مورد تاکید قرار می دهند بر عظمت و اقتدار ایران اسلامی می افزایند.
حجت الاسلام اسلامی همچنین با اشاره به نشانه های عبودیت خدا از دیدگاه امام باقر (ع) گفت: رعایت تقوا، خالی بودن شکم از حرام، قرائت قرآن، شب زنده داری و تضرع، از نشانه های عبودیت خدای تعالی است.