نماینده مردم ساوه و زرندیه گفت: تلاش مضاعف هیئتهای ورزشی و برنامهریزی صحیح متولیان امر موجب توسعه ورزش شهرستان میشود.
شهلا میرگلوبیات در گردهمایی هیئتهای ورزشی شهرستان ساوه طی سخنانی افزود: مدیریت و برنامهریزی صحیح مسوولان ورزشی با همکاری و تعامل هیئت ورزشی میتواند شهرستان ساوه را به جایگاه واقعی خود در حوزه ورزش برساند.
وی اظهار کرد: شهرستانهای ساوه و زرندیه از مناطق پراستعداد و پرظرفیت استان مرکزی هستند و مردمان آن به ویژه جوانان و نوجوانان با کمترین امکانات و اعتبارات استعدادهای خود را شکوفا کرده و در میادین ورزشی حتی در سطح بینالمللی به خوبی درخشیده و افتخارآفرینی کردهاند.
وی کمبود سرانه فضاهای ورزشی در این دو شهرستان را از جمله مشکلات اساسی ساوه و زرندیه در حوزه ورزش ذکر کرد و گفت: به منظور توسعه ورزش و تقویت قهرمانپروری و مدالآوری لازم است سالنها و فضاهای ورزشی منطقه چه در مراکز شهرستانها و چه در روستاها افزایش یابد.
رئیس مجمع نمایندگان استان مرکزی تصریح کرد: ورزش موجب افزایش نشاط و سلامتی در بیان افراد مختلف جامعه میشود و در راستای ارتقای سطح سلامت شهروندان باید فرهنگ ورزش به ویژه ورزشهای همگانی توسعه یابد.
وی با اشاره به محدودیت مالی کشور به لحاظ شرایط تحریم گفت: سال گذشته با وجود اینکه کشور در شرایط خاصی قرار داشت اما هیئتهای ورزشی کارنامه قابل قبولی از خود ارائه کردند.
میرگلوبیات خاطرنشان کرد: روسای هیئتهای ورزشی با وجود کمبود اعتبارات با مشارکت بخش خصوصی میتوانند بسیاری از مشکلات و موانع توسعه ورزش شهرستان را برطرف کنند و با انتقال نقاط ضعف و قوت در راستای توسعه رشتههای مختلف ورزشی به نماینده خود در خانه ملت کمک کنند تا مطالبات ورزشی شهرستان را در مجلس شورای اسلامی پیگیری کند.
به گزارش ایسنا، معاون استاندار و فرماندار ساوه نیز در این جلسه گفت: با وجود اقداماتی که به برکت انقلاب اسلامی در حوزه ورزش شهرستان انجام شده اما، مراکز ورزشی شهرستان نیاز به رشد و توسعه دارد.
احمد آزاد افزود: با اضافه شدن نقاط حاشیهنشین ساوه به محدوده شهری نیازمند ارائه امکانات فرهنگی و ورزشی در این مناطق به ویژه احداث سالنهای ورزشی هستیم.
وی با اشاره به پتانسیلهای موجود در این شهرستان اظهار کرد: به دلیل وجود پتانسیلها و اسپانسرهایی که در این شهرستان وجود دارد میتوان بسیاری از رتبههای برتر ورزشی در سطح استان و کشور را کسب کرد.
وی گفت: ورزش باید در اولویت قرار گیرد و اولین زیرساخت مورد نیاز این شهرستان در راستای توسعه، ارتقای سطح آموزشها با مشخص کردن اهداف مورد نظر و شناسایی نقاط ضعف و قوت است.
فرماندار ساوه افزود: وجود مراکز صنعتی و تولیدی متعدد و مجاورت با بزرگترین شهر صنعتی کشور در این شهرستان، پتانسیل مناسبی برای جذب اسپانسر است که این مهم با تقویت ارتباط با شرکتهای تولیدی و صنعتی محقق میشود.
وی تصریح کرد: گسترش ورزش همگانی در بین مردم ضروری است و موضوعی است که بارها توسط مقام معظم رهبری مورد تاکید قرار گرفته است.
سرپرست اداره ورزش و جوانان ساوه نیز به ارائه گزارشی از عملکرد یکساله این اداره پرداخت و گفت: برگزاری چهار همایش پیاده روی، چهار اردوی فرهنگی و هنری، برگزاری 24 دوره آموزشی مربیگری و داوری و نیز کارگاههای آموزشی، اعزام 146 نفر از آقایان به مسابقات استانی، 50 نفر به مسابقات کشوری و میزبانی 37 مسابقه استانی ویژه بانوان، برخی از فعالیتهای یکساله این اداره در حوزه ورزش است.
یوسف خدرویسی افزود: کسب مقام قهرمانی مسابقات کشوری 100 مورد، کسب رتبههای برتر استانی توسط 190 نفر از آقایان و 80 نفر از بانوان، کسب 16 مدال تیمی آقایان و 12 مدال تیمی بانوان نیز بخش دیگری از این فعالیتهاست.
وی بهره برداری از ساختمان اداری اداره ورزش و جوانان و نیز افتتاح سالن ژیمناستیک را از جمله پروژههای عمرانی سال گذشته این اداره ذکر کرد و گفت: شهرستان ساوه نیازمند احداث سالنهای تخصصی ورزشی در رشتههای مختلف است.
خدرویسی با بیان برنامههای آینده این اداره گفت: ارتقای سطح مربیان آموزشی ورزشی، میزبانی مسابقات قهرمانی استانی و کشوری که موجب ارتقای سطح ورزشی شهرستان می شود، برنامهریزی جامع برای جذب اسپانسر با توجه به ظرفیتهای شهرستان، تقویت ارتباط روسای هیئتهای ورزشی با ورزشکاران و گسترش ورزشهای همگانی بخشی از برنامهها و اولویتهای سال جاری در حوزه ورزش است.
در این گردهمایی که با حضور معاون ورزشی اداره کل ورزش و جوانان استان مرکزی برگزار شده بود برخی از روسای ورزشی به بیان نقطه نظرات خود پرداختند.