هشتمين جشنواره خیرین مدرسه شهرستان زرندیه با حضور رئيس مجمع خيرين استان مركزي و جمعی از مسوولین شهرستانی در سالن بخشداری شهر مامونیه برگزار شد.
فرماندار زرندیه در این جشنواره در سخنانی گفت: خیرین مدرسهساز بازوان پرتوان آموزش و پرورش در عرصه ساخت و ساز فضاهای آموزشی هستند.
علیرضا هدایتی افزود: آیندهنگری و توجه به سرنوشت و آینده کشور از ویژگیهای مهم خیرین مدرسهساز است و آنان در پیشگاه باریتعالی از اجر معنوی برخوردار هستند.
وی بیان کرد: به برکت انقلاب اسلامی و با احیای ارزشهای اسلامی حس انفاق و نوعدوستی در میان آحاد مختلف مردم جامعه تقویت شده و در حوزه ساخت فضاهای آموزشی اقدامات ارزشمندی انجام شده است.
وی اظهار کرد: شهرستان زرندیه به دلیل پتانسیلهای ویژهای که دارد به سمت توسعه و پیشرفت روزافزون پیش میرود و شایسته است در حوزه فرهنگی نیز متناسب سایر حوزهها پیشرفت کند.
فرماندار زرندیه تصریح کرد: خیرین مدرسهساز با فروش اموال و داراییهای خود و کمک به امر مدرسهسازی نقش مهمی در تعلیم و تربیت کشور دارند.
به گزارش ایسنا، مدیر آموزش و پرورش شهرستان زرندیه نیز گفت: به لطف خیرین گرامی افتتاح 5 مدرسه خیرساز و چندین نمازخانه در سالهای گذشته در مدارس شهرستان را شاهد بودیم و در حال حاضر 3 باب واحد آموزشی خیرساز نيز در حال ساخت است.
بخشعلی قشقایی افزود: به حول قوه الهی و کمک خیرین توانستیم تعداد مدارس هوشمند شهرستان را به 8 مدرسه ارتقاء بدهیم و این نشاندهنده کمکهای مردم خیراندیش شهرستان زرندیه است.
وی با اشاره به اقدامات خیرین تصریح کرد: دولت میتواند اهداف دولتی را به انجام برساند اما کمک های مردمی آن را پر برکت میکند، وعشق خیرین به عمل خیر و این ارتباط خدایی، در پیشرفت کار آموزش و پرورش مشهود است.
رئيس مجمع خيرين استان مركزي نیز طي سخناني خيرين را افرادي فداكار معرفي كرد كه زندگي را براي ديگران شيرين ميكنند.
علی فخاری افزود: زيباترين زندگي آن زندگي است كه انسان براي ديگران و به عشق ديگران زندگي كند؛ يعني تلاش كند كه ديگران راحت، عالم و با فرهنگ باشند و تلاش كند كه مشكلات ديگران حل بشود.
وی تصریح کرد: بالاترين شادي، ديدنِ شاديِ ديگران است، خیرین از انسانهایی هستند كه ميسازند و زندگي سعادتمند و سعادت آفرين را برای دیگران برپا ميكنند و ياد و خاطره آنان هميشه جاودانه در تاريخ ماندگاراست.