مسوول شیلات جهاد کشاورزی ساوه گفت: سال گذشته207 هزار کیلوگرم ماهی سردابی و گرمابی در شهرستان ساوه تولید شده است.
غفاری با بیان اینکه از این میزان 156 تن ماهی سردآبی و مابقی گرمابی بوده است، افزود: این میزان ماهی در 40 واحد استخر آبزی پروری ساوه تولید و به بازار مصرف عرضه شده است.
وی بابیان اینکه تولید این میزان ماهی سردآبی و گرمابی در این شهرستان نسبت به مدت مشابه سال گذشته تفاوت چندانی نداشته اظهار کرد: در این مدت، برای راه اندازی چهار واحد پرورش ماهی سردآبی و گرمابی، پنج میلیارد و 200 میلیون ریال تسهیلات بانکی در اختیار مسوولان این واحدها قرار گرفته است.
وی با اشاره به اینکه در حال حاضر 100 نفر به صورت مستقیم و غیرمستقیم در شهرستان ساوه در مراکز پرورش ماهی مشغول فعالیت هستند، بیان کرد: ارائه تسهیلات بانكی مورد نیاز فعالان و تولید كنندگان ماهی در این شهرستان موجب افزایش تولید آن شده است.
غفاری ترویج فرهنگ مصرف ماهی را بسیار حائز اهمیت دانست و خاطر نشان کرد: ارتقای فرهنگ استفاده از ماهی در سبد غذایی خانوار، حمایت از علاقمندان رشته شیلات و به كارگیری نیروهای متخصص را از راهكارهای حمایت از تولیدكنندگان ماهی ذکر کرد.