مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان مرکزی گفت: اصحاب فرهنگ و هنر در خط مقدم جنگ نرم دشمن قرار دارند.
مصطفی مشایخی در مراسم تودیع و معارفه مدیر اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان ساوه با بیان تفاوت های بین جنگ نرم و جنگ سخت افزود: قلمرو جنگ سخت، زمین، هوا و یا دریاست و به تناسب قدرت هر کشوری جنگ انجام می شود و گاهی با وجود همه این موارد است که آن را جنگ تمام عیار می گویند اما قلمرو جنگ نرم فضای مجازی است و برای مبارزه با آن باید فضای مجازی را رصد کرد.
وی بیان کرد: ابزار جنگ سخت توپ و تانک و ادوات جنگی است اما ابزار و تجهیزات جنگ نرم رسانه ها هستند و اولویت در جنگ نرم رسانه های دیداری است چرا که دشمن از تصویر استفاده می کند و تغییر ذائقه می دهد.
وی با بیان هدف از بروز جنگ سخت گفت: در جنگ سخت هدف دشمن تصرف سرزمین و کشتن افراد است اما در جنگ نرم هدف اصلی و جدی دشمن، تفکر، افکار و اندیشه هاست و بیشتر به دنبال تفکر جوانان با بکارگیری رسانه هاست.
این مقام مسوول با بیان راهکارهای مقابله با جنگ نرم گفت: افزایش قدرت نرم یعنی ایجاد جاذبه برای مقابله با جنگ نرم، که در این میان دست اندرکاران امور فرهنگی و هنرمندان، خاصه اصحاب فرهنگ و هنر نقش تاثیر گذاری دارند.
وی موقعیت نظام اسلامی، برخورداری از تفکر شیعی و پیوند عمیق بین امت و ولایت فقیه که در دنیا بی نظیر است و یک مدل حکومتی صحیح مبتنی بر ولایت فقیه است را از ویژگی های این انقلاب در مقابله با جنگ نرم دانست.
مشایخی تصریح کرد: اصحاب فرهنگ و هنر باید برای تعمیق باورهای دینی جوانان در مقابله با تهدیدات دشمن و کاهش آسیب های فرهنگی و اجتماعی برنامه داشته باشند.
به گزارش ایسنا، معاون استاندار و فرماندار ساوه نیز با ابرازخرسندی از برنامههای تاثيرگذار فرهنگی در سطح شهرستان خواستار افزايش برنامههای فرهنگی شد و گفت: اولویت برنامه های کاری مسوولان ارتقای برنامه های فرهنگی است.
احمد آزاد افزود: شهرستان ساوه به دلیل ویژگی مهاجر پذیر بودن، میزبان فرهنگ ها و قومیت های مختلفی از سراسر کشور است و در چنین شهرستانی اجرای برنامه های فرهنگی متناسب با سلایق افراد سخت است.
وی بیان کرد: شهرستان ساوه از هنرمندان ارزشمندی برخوردار است که در سطوح تخصصی و علمی بالایی قرار دارند و هم اکنون در عرصه های ملی نقش آفرینی می کنند.
وی گفت: با چنین پتانسیلی که این شهرستان در حوزه فرهنگ و هنر دارد می طلبد تا دست اندرکاران این حوزه تلاش مضاعفی برای برنامه ریزی و اجرای نیازهای فرهنگی منطقه انجام دهند تا هم به خوبی بتوانیم با تهاجم فرهنگی مقابله کنیم و هم از آسیب های اجتماعی که گریبانگیر جوانان ماست کاسته شود.
فرماندار ساوه تصریح کرد: اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی نقش تاثیر گذاری در انتقال ارزش های اسلامی به جامعه دارد و با در اختیار داشتن امکانات و ابزارهای فرهنگی و هنری مناسب می تواند به نیازهای فرهنگی جامعه پاسخ دهد.
آزاد همچنین خواستار شناسایی و جذب استعدادهای جوانان و نوجوانان علاقمند به هنر در سطح شهرستان شد.
سرپرست جدید اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان ساوه نیز در سخنانی گفت: شهرستان ساوه به لحاظ برخورداری از خرده فرهنگ ها، متنوع ترین فرهنگ ها را در خود جای داده است.
حسین محمودی فر افزود: توجه بیش از بیش به اعتلای فرهنگی شهرستان، تقویت انجمن های فرهنگی و هنری، اعتلای فرهنگی برنامه های کانون های فرهنگی و هنری مساجد، فراهم آوردن جاذبه های فرهنگی در جهت مقابله با تهاجم فرهنگی و جنگ نرم دشمن از جمله برنامه های پیش روست.
وی بیان کرد: خدمت گذاري در اين نظام مقدس يک توفيق الهي است و بايد تلاش کنيم که اين خدمت به نحو شايسته اي انجام پذيرد و مورد قبول حق تعالی و مردم شود.
محمودی فر خاطر نشان کرد: با همکاری همکاران و نیز اصحاب فرهنگ و هنر برنامه های متنوعی را برای ارتقای سطح فرهنگی شهرستان در نظر داریم.
در این مراسم مدیر سابق اداره ارشاد ساوه نیز به بیان گزارش عملکردی از فعالیت های انجام شده پرداخت.
علی شعبانی افزود: چاپ کتاب، افزایش کانون های فرهنگی و هنری از 7 باب به 34 باب در شهرستان، راه اندازی خانه دیجیتال، برگزاری همایش تئاتر استانی دفاع مقدس، برگزاری همایش شعر عاشورایی، عطر یاس، دفاع مقدس و تئاتر طنز، همایش تکریم از خادمان کتاب، همایش داستان نویسی و نمایشگاه عکس کاروان ضریح امام حسین (ع) از جمله مهمترین فعالیت ها بوده است.
در این مراسم از زحمات علی شعبانی مدیر سابق اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی ساوه تقدیر و حسین محمودی فر به عنوان سرپرست جدید این اداره منصوب شد.
همچنین در مراسم مشابهی در شهرستان زرندیه از خدمات حسین محمودی فر به عنوان سرپرست اداره ارشاد زرندیه تقدیر و احمد جوانمرد به عنوان سرپرست جدید این اداره در شهرستان زرندیه منصوب شد.