مدیر آموزش و پرورش ساوه گفت: مدرسه دارای ارکان متفاوتی است که مهمترین رکن آن دانش آموزان هستند.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)- منطقه مرکزی، عبداله سالمی در همایش اولیا با مدرسه که به همت دبیرستان دخترانه شاهد رستگار برگزار شده بود افزود: مدرسه ای توانمند محسوب می شود که بین اولیاء، دانش آموزان و معلمان آن تعامل وجود داشته باشد تا بتواند به اهداف عالیه خود برسد.
وی بیان کرد: ماموریت اصلی سند تحول بنیادین آموزش و پرورش رسیدن دانش آموزان به حیات طیبه است که همان تزکیه نفس است و این مهم جز با تعامل اولیا با مدرسه عملی نخواهد شد.
وی اظهار کرد: با پیشرفت علم و تکنولوژی شاهد رشد استعدادها و انگیزه بیشتر دانش آموزان هستیم که در این میان اولیا و مربیان باید برای این موضوع اهمیت ویژه ای قایل شوند.
سالمی خاطر نشان کرد: شهرستان ساوه با توجه به آمار دانش آموزی که دارد نیازمند برخورداری از مدارس خاصی است که با تلاش دستگاه تعلیم و تربیت این مهم تا حدودی محقق شده است.
به گزارش ایسنا یک مدرس حوزه علمیه ساوه نیز در این مراسم گفت: ارتباط مستمر بین اولیا و مربیان در مراکز آموزشی موجب تقویت توانمندی و شکوفایی استعدادهای دانش آموزان می شود.
غلامرضا رضازاده افزود: درک سطحی عقلی و اخلاقی طرفین، درک آمادگی فعلی، برجسته کردن نقاط قوت، پذیرش یکدیگر، برانگیختن حس عزت نفس و گوش کردن فعال به نظرات یکدیگر از گام های موثر در ارتباط بین اولیا و دانش آموزان است.
وی بیان کرد: پدر مقتدرانه و مادر مهربانانه باید روح پرسشگری دانش آموزان را تقویت کنند و با بیان آداب و تعمیق اخلاق حسنه دانش آموزان را به اهداف مورد نظر هدایت کنند.
مدیر دبیرستان دخترانه شاهد رستگار نیز در ادامه این مراسم گفت: اولیای دانش آموزان به عنوان بازوان توانمند دستگاه تعلیم و تربیت نیازمند تعامل و ارتباط بیشتر با آموزشگاه ها هستند.
شهناز پژیم افزود: پيوند بين مدرسه و خانواده از مهمترين عوامل موفقيت در زمينه هاي پرورشي و تربيتي دانش آموزان است.