مدیر آموزش و پرورش ساوه گفت: ترویج فرهنگ انفاق و کمک به محرومان از برکات جشن احسان و نیکوکاری است.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)-منطقه مرکزی عبداله سالمی در مراسم نمادین جشن نیکوکاری در دبستان شهید صفری این شهرستان افزود: یکی از زیبایی های جشن احسان و نیکوکاری این است که در دانش آموزان در کنار مجاهدت علمی و تلاش برای کسب علم و دانش عمل به سنت حسنه کمک به محرومان و نیازمندان راترویج می کند.
وی تعمیق باورهای دینی و ترویج فرهنگ احسان و نیکوکاری با هدف کمک به افراد نیازمند را از جمله عواملی دانست که دستگاه تعلیم و تربیت را ترغیب به مشارکت در برگزاری جشن نیکوکاری کرده است.
وی اظهار کرد: پیوند عمیق دانش آموزان با آموزه های دینی و اعتقادی موجب شده است تا آینده سازان فردای ایران اسلامی در این حرکت عظیم خداپسندانه حضوری فعال داشته باشند.
سالمی تصریح کرد: با ایجاد فضای نوعدوستی و دستگیری از محرومان در مدارس در واقع دانش آموزان ضمن نهادینه سازی فرهنگ انفاق به یاری همنوعان خود می شتابند.
به گزارش ایسنا، مدیر تبلیغات اسلامی ساوه نیز گفت: سنت پسندیده احسان و نيكوكاري از صفات بارز خاندان عصمت و طهارت (ع) است در دین مبین اسلام بسیار بدان توصیه شده است.
حجت الاسلام حسن صلاحی افزود: سنت احسان و نيكوكاري سنتی ماندگار و باعث باقیات صالحات می شود و خدای تعالی نیز در قرآن کریم نسبت به انجام آن آیات فراوانی دارد.
وی اظهار کرد: یکی از اقدامات خوبی که در مدارس انجام می شود این است که دانش آموزان را از سنین پائین با این فرهنگ انسان دوستانه آشنا می کنند.
صلاحی تصریح کرد: ملت ایران مفاهیم و تاثیرات معنوی و مادی این سنت حسنه را به خوبی درک کرده و همواره در این صحنه ها حضوری چشمگیر دارند.