معاون استاندار و فرماندار ساوه گفت: توسعه و ترویج کتابخوانی منجر به ارتقای سطح فرهنگی و توسعه پایدار شهرستان می شود.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)- منطقه مرکزی، احمد آزاد در جلسه مشترک انجمن کتابخانه های عمومی شهرستان ساوه افزود: شهرستان ساوه به لحاظ ویژگی مهاجرپذیر بودن و وجود فرهنگ های متفاوت، روز به روز در حال توسعه است و این مولفه می طلبد تا شاخص برنامه های فرهنگی در این شهرستان ارتقا یابد.
وی بیان کرد: با توجه به ویژگی هایی که این شهرستان دارد توانسته است با حمایت های دولت و نیز مشارکت بخش خصوصی در حوزه صنعت و کشاورزی گام های مثبتی بردارد و در بسیاری از شاخص های صنعتی و کشاورزی در حوزه صادرات رتبه اول را به خود اختصاص دهد.
وی اظهار کرد: لازم است به موازات توسعه صنعتی و کشاورزی در حوزه فرهنگی نیز فعالیت های بیشتری صورت گیرد که از جمله فعالیت های فرهنگی توسعه کتابخانه های عمومی شهرستان به نسبت جمعیت آن است.
وی تصریح کرد: توسعه فضای کتابخانه ای در این شهرستان نیازمند مشارکت خیرین و نیکوکاران است تا بتوانیم سرانه مطالعه و فضای کتابخانه ها را در این شهرستان افزایش دهیم.
آزاد تصریح کرد: در سایه تعامل و با تقویت زیرساختها می توان انگیزه و نشاط بیشتری را در حوزه کتابخوانی و ارتقای سرانه مطالعه ایجاد کرد.
به گزارش ایسنا، سرپرست اداره کتابخانه های عمومی ساوه نیز با ارائه گزارشی گفت: در این شهرستان شش باب کتابخانه با زیربنای دو هزار و 995 متر مربع وجود دارد.
علی شعبانی افزود: در مجموع کتابخانه های شهرستان تعداد 69 هزار و هشتصد جلد کتاب وجود دارد که با توجه به جمعیت این شهرستان به ازای هر 100 نفر 26 جلد کتاب وجود دارد.
وی بیان کرد: هفت هزار و 352 نفر در این شهرستان عضو کتابخانه ها هستند و در سالجاری 108 هزار کتاب امانت داده شده است.
وی با اشاره به اینکه در سالجاری تعداد 141 هزار 780 مراجعه به کتابخانه های عمومی شهرستان صورت گرفته است، گفت: کتابخانه های این شهرستان مجهز به 31 سیستم یارانه و اینترنت پرسرعت هستند.
شعبانی شارژ 12 عدد ایستگاه کتاب، برگزاری نمایشگاه کتاب، برگزاری چهارمین همایش خادمان کتاب، برگزاری مسابقات مکتوب، برگزاری جلسات قصه خوانی و روخوانی، برگزاری نمایشگاه نسیم عشق، سمینار تحکیم خانواده و پیگیری احداث کتابخانه مرکزی و ساماندهی کتابخانه های موجود را از جمله اقدامات سالجاری بیان کرد.