استاد حوزه علمیه قم گفت: از جمله مسائلی که اشتیاق به آن مخصوصاً در بین جوانان کشور رو به افزایش است توجه به مباحث معرفتی و عرفانی است و این خود دلیل بر وجود ریشههای ایمانی قوی در بین جوانان شیعی است.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)- منطقه مرکزی، آیت الله محمدحسین احمدی فقیه در گردهمایی طلاب و علمای دینی ساوه که در امامزاده سید اسحاق (ع) ساوه برگزار شده بود افزود: انسان دارای استعداد های زیادی است و یکی از این استعدادها فهم و درک مسایل معنوی و الهی است که حوزه های علمیه و علمای دینی در این میان نقش تاثیر گذاری دارند.
وی بیان کرد: یکی از جاذبه های داخلی انسان ارتباط ذاتی و معنوی بین خود و خدای تعالی است که از آن به عنوان اصل اخلاق یاد می شود و علما و طلاب در تقویت این ارتباط باید تلاش کنند.
وی تصریح کرد: هر کس به علوم الهی و انسانی نزدیک شود در انتها به توحید و حقیقت میرسد و در حقیقت همه علوم از عالم بالا به سوی ما سرازیر میشوند و یک رزق عام است و حقیقت رزق هم همان علم و معرفت است.
این استاد حوزه های علمیه با تقسیم بندی نور به دو قسمت مادی و معنوی گفت: اصل حقیقت نور به طور حتم برای بشر مسلم نیست و در کنار یک نور مادی یک نور حقیقی هم هست که همانا نور معرفت و علم و نور تقوی و ولایت است.
به گزارش ایسنا نماینده طلاب شهرستان ساوه در حوزه علمیه قم نیز در سخنانی گفت: در پیروزی انقلاب اسلامی علمای اسلام پیشگام بودند و توانستند با رهبری امام این نهضت جهانی را به پیروزی برسانند.
حجت الاسلام صفوت الله شیخی افزود: نهضت انقلاب اسلامی به نام روحانیت و مرجعیت تمام شد و اگر نبود، همت علمای دینی این نهضت به سرانجام نمی رسید.
وی با اشاره شرایط کنونی جهان به منظور گسترش دین مبین اسلام گفت: در حال حاضر وظیفه طلاب دینی به مراتب بیشتر و سنگین تر از گذشته است و باید پرچمی را که امام عزیز برافراشت را در سراسر گیتی به اهتزار درآورند.
شیخی تصریح کرد: حضور در عرصه های سیاسی و اجتماعی از دیگر وظایف طلاب دینی است که نمونه آن پیشقدم بودن در انتخابات ریاست جمهوری و شوراهاست.
نماینده طلاب شهرستان ساوه در حوزه علمیه قم همچنین خواستار ایجاد تشکلی توسط طلاب و علمای این شهرستان شد.
به گزارش ایسنا، رئیس اداره تبلیغات اسلامی ساوه نیز گفت: طلاب و علما، معتمدین دینی و اعتقادی و مرشدان جامعه هستند که وظیفه ای خطیر را در ترویج دین مبین اسلام دارند.
حجتالاسلام حسن صلاحی افزود: یکی از شیوه های تبلیغ، شیوه مقایسه است که قرآن کریم در آیات فراوانی در این خصوص و همچنین فضیلت علم و عالم به طرح موضوعات پرداخته است.
وی بیان کرد: علمای دینی در انتقال معارف اسلامی و پیام الهی با همه سختی ها و تبعاتی که دارد نقش انبیاء و اولیای الهی را به عنوان سربازان امام زمان (عج) بر عهده دارند.
رئیس اداره تبلیغات اسلامی ساوه همچنین بر تداوم این گونه گردهمایی ها تاکید کرد.