دوشنبه 5 آذر 1403 | Monday 25 November 2024

تمامی اخبار

کارشناس مسوول باغبانی و گلخانههای جهاد کشاورزی ساوه گفت: یک دوره آموزشی پرورش قارچ با هدف ارتقاء دانش فني تولید این محصول و ترغيب علاقمندان به احداث کارگاه توليد پرورش قارچ در این شهرستان برگزار شد.
علی رضا ارباب در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)-منطقه مرکزی، با اعلام این خبر افزود: این دوره آموزشی به استعداد 60 نفر در مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان برگزار شد.
وی با اشاره به تفاوت این دوره آموزشی با دوره های گذشته بیان کرد: آموزش دهندگان این دوره آموزشی از بین خود تولید کنندگان انتخاب شدند تا بتوان به رشد کمی و کیفی تولید این محصول کمک کرد.
وی اظهار کرد: مقرر شد با توجه به سوددهی تولید قارچ در واحدهای با سطح کم کلیه کسانی که علاقمند به تولید قارچ هستند کمپوست خود را از واحد های تولیدی شهرستان تهیه کنند و با مشاوره و راهنمایی توسط این واحدهای تولیدی محصول خود را تولید و جای فروش مستقیم به فروشگاهها به تولید کننده های شهرستان عرضه کنند.
وی با اشاره به اینکه ظرفیت تولید قارچ در گذشته در این شهرستان250 تن در سال بود، گفت: با تکمیل و راهاندازی یک کارگاه پرورش قارچ دکمهای در منطقه دشت لوئین ساوه، ظرفیت تولید سالانه قارچ در این شهرستان به 500 تن افزایش می‌یابد.
ارباب خاطر نشان کرد: قارچ یک مکمل غذایی مناسب بوده و میتواند سهم عمدهای از رژیم غذایی افراد را به خود اختصاص دهد.

تمامی حقوق محفوظ است ، طراحی شده توسط کامپوسیس، رادیو ساوه توسط سرورهای قدرتمند محکم هاست پشتیبانی می‌شود.

Template Design:Dima Group