کارشناس امور بانوان و خانواده فرمانداری ساوه:ترویج فرهنگ عفاف و حجاب بزرگترین کار فرهنگی است.
معصومه ملا احمدی دراولین جلسه کمیته مد و لباس شهرستان ساوه افزود: نهادهای مسوول ما باید به گونه ای عمل کنند تا بتوانند جایگاه بانوان و دختران را به آنان نشان دهند چرا که ما زنان ایرانی از 3500 سال قبل دارای فرهنگ غنی و پوشش بوده و فقط حجاب و پوشش ما مختص اسلام نیست بنابراین از حیث ایرانی بودن برترین افتخار ما زنان پوشش و جایگاه ما بوده است.
وی بیان کرد: زنان در آن زمان در دربار پادشاهان حکم مشاوران محرم را داشته اند بنابراین جایگاه مشاور بسیار با ارزش بوده ، اما از نظر اسلامی نیز ما باید به دختران و زنان جامعه گوشزد کنیم که دین مبین اسلام جایگاه بس وسیعی را برای آنان قائل شده است.
وی تصریح کرد: از 124 هزار پیامبری که داریم حتی یک پیامبر نیست که بدون مادر و نقش زن به آن مقام والا رسیده باشد ولی ما پیامبری چون حضرت عیسی (ع) را داریم که بدون پدر و تنها با مادر به آن مقام ارزشمند رسیده است.
ملا احمدی خاطر نشان کرد: بنابراین در ابتدا ما باید جایگاه و نقش زنان را برای جوانانمان روشن سازیم در آن صورت می توانیم مسیر درست زندگی را به آنان بیاموزیم تا خود تصمیم بگیرند که تنها با پوشش نامناسب می توانند به صورت یک ابزار باشند وبا پوشش خود مقام فرماندهی و مدیریت یک زندگی را در دست بگیرند.
به گزارش ایسنا مسوول حوزه علمیه خواهران الزهرا (س) نیز با اشاره به 17 دی روز کشف حجاب و مجاهدتهای بانوان در حفظ این ارزش والا گفت: امروز باید با برنامه عمل کنیم تا بتوانیم با هر نوع تهاجم فرهنگی مقابله نمائیم.
اعظم السادات رضوانی افزود: پوشش اسلامی باید منطبق با احکام و روایات اسلامی باشد و باید در این خصوص با مشارکت دستگاه های فرهنگی در سطح جامعه فرهنگ سازی کرد.
برگزاری همایشی با عنوان سبک زندگی ، برپایی نمایشگاهی از متنوع ترین پوشش های اسلامی و لباس های سنتی و برگزاری کرسی های آزاد اندیشی در خصوص مد و لباس در مراکز علمی از مصوبات این جلسه بود که در محل حوزه علمیه خواهران فاطمه الزهراء (س) برگزار شد.