رئیس ثبت احوال ساوه گفت: دهیاران و شهرداری ها موظف هستند ظرف مدت 48 ساعت گزارش واقعه وفات را اعلام کنند.
عبدالرضا کریمی در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)- منطقه مرکزی، افزود: به منظور ثبت دقیق و صحیح وقایع حیاتی فرم های مخصوصی از سوی ثبت احوال در اختیار بیمارستانها و نیز دهیاران و شهرداری ها قرار گرفته است تا این وقایع در کمترین زمان ممکن به ثبت احوال گزارش شود.
وی با اشاره به اینکه مطابق قانون مدت 10 روز برای ثبت وقایع حیاتی فرصت هست، اظهار کرد: از کلیه دهیاران و نیز مدیران آرامستان شهرداری تقاضا داریم ثبت احوال را در ثبت به موقع واقعه وفات یاری کنند.
وی با اشاره به اینکه باید کارهای فرهنگی زیادی بین مردم و مسوولان در زمینه اهمیت و تاریخ قانونی ثبت وقایع شود، بیان کرد: امیدواریم که همگان به صورت جدی در رابطه با این موضوع وارد شوند چرا که هر جامعه ای که بخواهد به فناوری های نوین دست یابد، باید زیر ساخت های آن تقویت شود و یکی از این زیر ساخت ها ثبت این گونه وقایع است.
وی افزود: در حال حاضر ثبت احوال از حالت سنتی به سمت الکترونیکی شدن در حرکت است و آرشیو اسناد هویتی و صدور کارت ملی هوشمند به جای کارت شناسایی ملی بخشی از این خدمات است.
رئیس ثبت احوال ساوه با اشاره به صدور کارت ملی هوشمند به عنوان کلید ورود به دولت الکترونیک از سالروز ولادت پیامبر(ص) در سراسر کشور افزود: الکترونیکی کردن تمامی خدمات هویتی کشور نیز در راستای تحقق دولت الکترونیک به عنوان یکی از اولویت های کاری ثبت احوال است که زیر مجموعه های آن صدور کارت هوشمند به عنوان جایگزین کارت ملی است.
وی با اشاره به وقایع حیاتی در 9 ماهه سال جاری گفت: در طول این مدت ثبت سه هزار و 55 واقعه ولادت، 738 واقعه وفات، یک هزار و 923 ازدواج و 467 واقعه طلاق صورت گرفته است.
کریمی در پایان جمعیت شهری ساوه را 207 هزار و 643 نفر و جمعیت روستایی این شهرستان را نیز 51 هزار و 387 نفر بر اساس سرشماری سال 90 اعلام کرد.