دوشنبه 5 آذر 1403 | Monday 25 November 2024

تمامی اخبار

به همت اتحادیه صنف چلوکبابی های شهرستان ساوه جلسه هم اندیشی اعضای هیئت رئیسه این اتحادیه و رئیس بهداشت محیط مرکز بهداشت با متصدیان این صنف در مجمع امور صنفی این شهرستان تشکیل گردید.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)-منطقه مرکزی، رئیس اتحادیه چلوکبابی های شهرستان ساوه در این نشست در سخنانی گفت: در شرایط کنونی که کشور ما در حال جنگ اقتصادی است تعامل و همدلی بین اصناف که بازوان اقتصادی کشور هستند می تواند توطئه دشمنان را خنثی کند.
علی اصغر شوکت همفکری و هم اندیشی در خصوص ارائه خدمات بهینه به شهروندان از سوی اعضای اتحادیه چلوکبابی ها را از مهمترین اهداف برگزاری این نشست برشمرد و افزود: اتحادیه صنف چلوکبابی ها یکی از وسیع ترین و با اهمیت ترین اتحادیه هاست که از صنوف رستورانها، چلوكبابي ها،سفره خانه های سنتي، تك غذائي (ماهي ،ميگو، مرغ سوخاري،جوجه كبابي)، سلف سرويس، طباخي ،تالار پذيرائي و مراکز خدمات پذیرایی تشکیل شده است.
وی بیان کرد:ساماندهی صنوف تحت پوشش این اتحادیه از اولویت های مهم کاری ماست و که زیر ساخت آن صدور پروانه کسب برای کلیه صنوف تحت پوشش است چرا که براساس آمار موجود اکثر تخلفات صورت گرفته مربوط به واحدهای فاقد جواز کسب است.
وی با اشاره به اینکه تنها 60 درصد از چلوکبابی های شهرستان دارای پروانه کسب هستند، اظهار کرد: شناسایی واحدهای صنفی فاقد پروانه کسب در دستور کار قرار دارد و در صورت عدم پیگیری توسط متصدیان برای دریافت مجوز برخورد قانونی با آنها خواهد شد.
وی در بخش دیگری از سخنان خود با انتقاد از عملکرد برخی از متصدیان چلوکبابی و رستوران ها و نیز آشپزخانه ها گفت: متاسفانه برخی برای جلب مشتری قیمت‌ها را کاهش میدهند ولی از میزان مصوبی که باید غذا را ارائه دهند کم می‌کنند و یاغذایی با کیفیت بسیار پائین به مردم ارائه می دهند که چنین مراکزی برخورد شدید خواهد شد.
رئیس اتحادیه چلوکبابی های ساوه تصریح کرد: چلوکبابی و رستوران ها نباید برای کاهش قیمت غذای طبخ شده خود دست به هر شیوهای بزنند و با کاهش وزن و حجم غذا به مردم خیانت کنند که این تخلفات و شیوه‌های غلط در جلب مشتری موجب پیگیری از سوی دستگاه قضایی و پرداخت جریمه می شود.
وی صدور مجوز و پروانه کسب، جلوگیری از تداخل صنفی ، عدم فعالیت واحد های بدون پروانه کسب ، نرخ گذاری ،ایجاد رقابت سالم بین واحد ها ، بررسی و پیگیری شکایات مردمی و تمامی مشکلات مربوط به واحد های صنفی را از برنامه های این اتحادیه دانست.
رئیس اتحادیه صنف چلوکبابی های ساوه همچنین بر رعایت بهداشت فردی توسط متصدیان تاکید کرد و افزود: اگر امروز شاهد عملکرد قابل دفاع واحدهای دارای پروانه کسب در سطح شهرستان هستیم اولا به دلیل همدلی و همبستگی بین اعضای اتحادیه است و ثانیا دفاع از حقوق متصدیان صنف توسط هیئت رئیسه است.
به گزارش ایسنا، کارشناس مسوول بهداشت محیط مرکز بهداشت ساوه نیز در این نشست گفت: در خصوص رعایت بهداشت در مراکز عرضه غذا دو نکته حائز اهمیت است؛ اول اینکه کسی با خوردن غذای ارائه شده توسط واحدهای صنفی مرتبط بیمار نشود و دوم اینکه غذای طبخ شده از کیفیت بالایی برخوردار باشد.
نصراله مقیاسی افزود: رعایت بهداشت فردی، برخورداری از فیزیک ساختمانی مناسب و رعایت بهداشت در ابزار و وسایل کار سه موضوعی است که بازرسان بهداشتی به هنگام بازرسی مورد توجه قرار داده و اگر تخلفی مشاهده شود پیگیری خواهد شد.
وی داشتن کارت بهداشت برای افراد شاغل در چنین واحدهایی را مورد تاکید قرار داد و تصریح کرد: در صورت عدم رعایت موازین بهداشتی از طریق دستگاه قضایی نسبت به پلمپ واحد صنفی متخلف اقدام خواهد شد.
کارشناس مسوول بهداشت محیط ساوه با ابراز خرسندی از وضعیت مطلوب بهداشتی در چلوکبابی و رستوران ها گفت: به دلیل نظارت مستمر و تعاملی که بین مرکز بهداشت و هیئت رئیسه اتحادیه وجود دارد و نیز با همکاری متصدیان این واحدها وضعیت بهداشتی چلوکبابی ها و رستوران ها مطلوب است.
گفتنی است در این نشست مسایل و مشکلات چلوکبابی ها، رستوران ها و سایر صنوف مرتبط مطرح شد و راهکارهایی به منظور حل آنان اتخاذ شد.

 

تمامی حقوق محفوظ است ، طراحی شده توسط کامپوسیس، رادیو ساوه توسط سرورهای قدرتمند محکم هاست پشتیبانی می‌شود.

Template Design:Dima Group