مدیر جهاد کشاورزی ساوه گفت: بیش از 15 کیلوگرم زعفران در این شهرستان برداشت شد.
جمشید توحیدلو در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)-منطقه مرکزی، افزود: در سال جاری سه هکتار از مزارع مستعد این شهرستان به صورت پراکنده به کشت زعفران اختصاص یافته بود.
وی با بیان اینکه امسال از هر هکتار به طور میانگین پنج کیلوگرم زعفران به دست آمد، اظهار کرد : سال گذشته این محصول در دو هکتار و 700 متر کشت شد که هشت کیلوگرم زعفران برداشت شد.
وی بیان کرد: زعفران تولیدی این شهرستان بیشتر در شهرهای تهران، قم و خراسان رضوی مصرف می شود.
توحید لو خاطر نشان کرد: زعفران گیاهی 10 ساله است که کشت و تکثیر آن به صورت غده یاپیاز زعفران انجام می شود.