امام جمعه ساوه گفت: نقش نخبگان در گفتمان سازی جامعه نقش هدایت گری و روشن گری است.
حجت الاسلام سید حسین تقوی در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)-منطقه مرکزی، با اشاره به شرایط یک گفتمان افزود:گفتمان باید نیکو، سالم، بزرگوارانه، محترمانه، نرم، ملایم، آگاهانه و عادلانه باشد.
وی بیان کرد: نخبگان و نیروهای فکری، سیاسی و موثر جامعه باید برای اجرایی شدن فرامین مقام معظم رهبری زمینه سازی کرده و در ذهن جامعه تبیین کنند و با حضور در کنفرانس ها، میزگردها، خطبه های نماز جمعه و سایر تریبون ها در تحقق منویات رهبری معظم انقلاب تلاش کنند.
وی اظهار کرد: نخبه همه افرادی هستند که در پیشبرد اهداف نظام اسلامی موثرند کسانی که دردهای جامعه را می فهمند و درمان آن را بیان می کنند و در لحظات حساس در میدان حضور دارند و با توجه به ایمان و تقوایی که دارند خداوند به آنها بصیرت داده و دارای مقام تشخیص هستند.
وی با اشاره به نقش تاثیر گذار نخبگان در جامعه تصریح کرد: نقش بصیرت بخشی و ارائه نیروی تحلیل به جامعه از ویژگیهای بارز نخبگان باید باشد و این نقشی است که به روشن سازی فضای ذهن جامعه می انجامد و مردم را از فریب شیاطین داخلی و خارجی حفظ می کند.
خطیب جمعه ساوه خاطر نشان کرد: نخبگان دستگاههای اجرایی با توجه به قدرت مالی و اطلاعاتی نقشی بی بدیل و بی نظیر در جامعه دارند و می توانند جلودار حرکات گفتمانی باشند.
تقوی با ارائه راهکارهایی به منظور ايجاد گفتمان بين نخبگان و مشاركت واقعي نخبگان در پيشرفت استان مرکزی تصریح کرد: برگزاری همایش های استانی و منطقه ای و شهرستانی و فراخوان مقالات و نظریات و مسوولیت دهی به نخبگان و استفاده از آنان که صاحب فکر آزاد هستند و عدم گزینش حزبی و حذفی برخورد کردن راهکارهای مهمی در جهت جذب نخبگان است.