دوشنبه 5 آذر 1403 | Monday 25 November 2024

تمامی اخبار

همزمان با فعالیت نهمین جشنواره ملی انار ساوه، جشنواره غذاهای سنتی این شهر از مشتقات و فرآورده های انار در مجموعه پارک شهر برگزار شد.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)-منطقه مرکزی، شرکت کنندگان در این جشنواره غذا با طبخ 20 نوع غذا و دسر از مشتقات انار به یکدیگر به رقابت پرداختند و در نهایت با حضور شهردار و اعضای شورای اسلامی شهر ساوه و نیز رئیس شورای اسلامی و شهردار شهر کلاردشت و جمعی از گردشگران از نفرات برگزیده تجلیل بعمل آمد.
دبیر ستاد اجرایی بانوان جشنواره نهم انار و مدیر عامل شرکت تعاونی خانه هنر سوده عقیق ساوه در حاشیه برگزاری این جشنواره به خبرنگار ایسنا گفت: این جشنواره با هدف ارتقای سطح آگاهی به خواص مواد غذاهای سنتی و محلی که از مشتقات انار تهیه می شود برگزار شده است.
لاله واحدی ترویج فرهنگ استفاده از غذاهای سنتی و محلی، تقویت هنر آشپزی، کار گروهی و ایجاد رقابت سالم را از دیگر اهداف برگزاری این جشنواره دانست.
وی بیان کرد: شهرستان ساوه قابلیت های هنری و سنتی فراوانی دارد و اجرای این جشنواره ها باعث شناخته شدن این قابلیت ها و استفاده بهینه از آن می شود.
واحدی اجرای این قبیل برنامه ها را ، باعث افزایش روحیه نشاط و شادابی در بانوان عنوان کرد و افزود: جشنواره غذاهای سنتی و محلی که از مشتقات انار تهیه شده است بیش از 20 نمونه غذای سنتی را ارائه شد که در سه بخش آشپزی، دسر غذا و تزیین سفره امتیاز بندی و داوری شد.

تمامی حقوق محفوظ است ، طراحی شده توسط کامپوسیس، رادیو ساوه توسط سرورهای قدرتمند محکم هاست پشتیبانی می‌شود.

Template Design:Dima Group