رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان مرکزی گفت: برای توسعه محصولات کشاورزی نیاز به معرفی و آموزش برای کاشت ، داشت و برداشت داریم که هدف اصلی جشنواره ها این مهم است.
عباس مظفری در حاشیه برگزاری نهمین جشنواره ملی انار ساوه در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)-منطقه مرکزی، افزود : در جشنوارهها محصولات معرفی شده و فرصت بازاریابی نیز پیش آمده و تولید کنندگان نمونه معرفی و تجلی می شوند.
وی مزیت معرفی تولید کننده نمونه در جشنواره های بخش کشاورزی را تبادل دانش و تجربه بین کشاورزان دیگر عنوان کرد.
وی با بیان اینکه هرساله 2 یا 3 جشنواره در استان برگزار می شود، اظهار کرد : تلاش بر این است که خود کشاورزان از طریق تعاونی ها، جشنواره ها را برگزار کنند و ما هم در بعد علمی و آموزشی کمک می کنیم.
وی با تاکید بر برخورداری بخش کشاورزی از ثروت ملی، تصریح کرد: اگر حوزه کشاورزی به خوبی از طریق ثروت ملی حمایت شود تولیدات ما به چندین برابر خواهد رسید که خوشبختانه سیاست دولت هم در این راستا قرار گرفته است.
وی با اشاره به اینکه استان مرکزی در بخش کشاورزی از ظرفیت و پتانسیلهای بسیار بالایی برخوردار است که با تصویب طرحهای بزرگ در کارگروه کشاورزی میتواند به توسعه این بخش کمک کرد، گفت: استان مرکزی در زمینه تولید و صادرات پسته، گل و گیاه زینتی، ماهی، انار، انگور و کشمش، شیر و لبنیات ظرفیتهای بسیاری دارد که با تصویب طرحهای مناسب میتواند از این ظرفیتها به نحو احسن بهره برداری کرد.
این مقام مسوول با اشاره به اینکه بهکار گیری اصول علمی، مراقبتها و کارهای زیر ساختی باعث تولید بیشتر محصولات کشاورزی در سطح استان شده است، خاطر نشان کرد: پتانسیل و اقلیمی که در شهرستان ساوه وجود دارد این انتظارمی رود که این منطقه در سطح کشور بیشتر مطرح شود.
مظفری با بیان اینکه 97 درصد تولید انار استان مرکزی به شهرستان ساوه تعلق دارد، تصریح کرد: این میزان تولید از افتخارات این منطقه در تولید محصولات کشاورزی است.
گفتنی است نهمین جشنواره و نمایشگاه ملی انار ساوه تا 22 آبان ماه در پارک شهرساوه برگزار میشود.