فرماندار ساوه گفت: شکر گزاری به درگاه خداوند متعال مهمترین هدف برگزاری جشنواره انار است.
احمد آزاد در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)-منطقه مرکزی، با اشاره به سرمازدگی درختان انار در چندین سال قبل، افزود: سرمای بیسابقه ای سال 1386 که شاهد آن بودیم تمام درختان انار این شهر را خشکاند و چندین سال مردم دنیا از خوردن انار ساوه که مرغوب ترین انار دنیا شناخته شده است محروم شده بودند.
وی بیان کرد: این سرمازدگی خسارات بسیار زیادی را هم بر باغداران تحمیل کرد و هم باعث رکود صادرات این محصول به سراسر جهان شد اما به حول و قوه الهی و با حمایت مسوولان و تلاشهای باغداران پس از سه سال و با کاشت نهال های جدید، انارستان هاي اين شهرستان بار ديگر به بار نشست و مردن دنیا بار دیگر طعم واقعی مرغوب ترین انار جهان را حس کردند.
وی بیان کرد: از این رو باید همگان به ویژه باغداران شکر گزار باریتعالی باشیم تا دوباره این نعمت را به ما بازگرداند تا از این میوه بهشتی برخوردار شویم.
رئیس ستاد برگزاری نهمین جشنواره انار ساوه معرفی جایگاه انارساوه در اقتصاد کشور، بررسی راههای توسعه پتانسیل های گردشگری، ترویج محصول ارگانیک، بررسی موانع پیش روی باغداران در افزایش تولید این محصول، توجه به صادرات، بررسی مشکلات و مسایل احتمالی باغداران و نیز تبادل اطلاعات بین محققان و کشاورزان و فعالان بخش خصوصی را از دیگر اهداف برگزاری جشنواره انار ذکر کرد.
وی برگزاری جشنواره انار را پتانسیلی برای معرفی و شناساندن قابلیت های این شهرستان برشمرد و تصریح کرد: این جشنواره میتواند نقش مهمی در ارتقای سطح کیفی بازارهای رقابتی جهان داشته باشد و می تواند به عنوان بستری برای آگاه سازی علاقمندان به توسعه و سرمایه گذاری در تولید این محصولی که با اقبال جهانی روبرو گردیده است، باشد.
وی از تشکیل سه کمیته بازرگانی و اقتصاد، علمی و تحقیقات و اجرایی برای برگزاری نهمین جشنواره انار درساوه نیز خبر داد و افزود: یکی از ویژگی های جشنواره نهم این است که برگزاری جشنواره مطابق سنوات گذشته فقط به یک روز خلاصه نمی شود بلکه از زمان آغاز به مدت چند روز شاهد برگزاری جشنواره خواهیم بود و با ایجاد حدود 100 غرفه نمایشگاهی این محصول و فرآورده های آن با قیمتی کمتر از بازار در اختیار مصرفکنندگان قرار می گیرد.
گفتنی است نهمین جشنواره انار 18 آبان ماه در ساوه برگزار می شود.