يكشنبه 4 آذر 1403 | Sunday 24 November 2024

تمامی اخبار

مدیر کل آموزش وپرورش استان مرکزی با حضور در مدارس المهدی (عج) ، شهید پیران و نمونه علی ابن ابیطالب (ع) ضمن بررسی امکانات و شرایط مدارس و روند اجرای سند تحول بنیادین آموزش وپرورش دراین شهرستان، از اقدام ارزشمند دانش آموزان و معلمین این شهرستان در محکومیت فتنه اهانت به ساحت مقدس پیامبراعظم اسلام(ص) تقدیر کرد و سپس در جلسه ای فرماندار این شهرستان به بیان مسائل آموزش و پرورش شهرستان پرداخت.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)-منطقه مرکزی، مدیر کل آموزش وپرورش استان مرکزی در جمع دانش آموزان دبیرستان نمونه علی بن ابیطالب (ع) در سخنانی گفت: خداوند متعال مهمترین چیزی را که خلق کرده است "حرف" است و اگر حرف نبود ما دچار مشکل می شدیم.
سیف الله کریم زاده افزود: اگر حرف و کلمه نبود تمدن بشری بوجود نمی آمد و آفرینش انسان نیز معنایی نداشت.
وی با اشاره به تاثیر پذیری معلمان و دانش آموزان از یکدیگر گفت: معلم و دانش آموز هر دو بر یکدیگر تاثیر می گذارند و این اثر گذاری در بسیاری از وجوهات قابل وضوح است.
وی از مدرسه به عنوان معبد و مکانی مقدس یاد کرد و افزود: تقدس مدرسه از این جهت است که دانش آموزان در کنار تحصیل علم که خود امری مقدس است تهذیب نفس و تقویت اعتقادات دینی خود را نیز سرلوحه قرار داده و این دو مهم را به موازات یکدیگر فرا می گیرند.
این مسوول فرهنگی با اشاره به سند تحول بنیادین در آموزش و پرورش گفت: سال تحصیلی جدید با بازنگری ساختارها، روش ها، فناوری جدید و تقویت ساختار اسلامی آغاز شده است.
وی خاطر نشان کرد: مدرسه و آموزش و پرورش با فکر و اندیشه دانش‌آموزان سر و کار دارد به همین خاطر باید با ایجاد آموزش نوین،دانش آموزان رابه درستی تعلیم و تربیت کرد.
کریم زاده تصریح کرد: با اجرایی شدن اهداف سند تحول بنیادین تحولات گسترده در نظام تعلیم و تربیت رخ خواهد داد و آثار و برکات خوبی به همراه خواهد داشت.
به گزارش ایسنا، مدیر آموزش و پرورش شهرستان ساوه نیز گفت: دشمنان به دنبال به انحراف کشیدن جوانان و نوجوانان ما بعنوان سرمايه انساني و موتور محركه جامعه هستند.
عبدالله سالمی افزود: دانش آموزان ایران اسلامی با کسب فضیلت و افزایش بصیرت خود در مدارس دشمنان را در به ثمر رسیدن دسیسه های شوم خود ناکام می گذارند.
وی بیان کرد: آموزش و پرورش مهمترين نهاد در تامين نيروي انساني مومن و متعهد در جامعه است.
وی خاطر نشان کرد: امروز وظیفه شما دانش آموزان این است تا علم و آگاهی که در مدارس فرا می گیرد را در آینده در اداره صحیح کشور به کار گرفته و روز به روز بر اقتدار علمی، سیاسی، اجتماعی و ... کشور ارتقا بخشید.
سالمی خاطر نشان کرد: يكي رسالت های نظام تعليم و تربيت پيدا كردن راههاي كمك به دانش آموزان در راستاي علم جهت دار است تا دانش آموزان به حيات طيبه برسند که این مهم در سند تحول بنیادین به خوبی ترسیم شده است.
به گزارش ایسنا، مدیر دبیرستان نمونه علی بن ابیطالب (ع) نیز با ارائه گزارشی از فعالیتهای این آموزشگاه گفت: در سالجاری از 52 دانش آموز سال آخر دبیرستان 48 دانش آموز این آموزشگاه در مراکز آموزش عالی دولتی در سراسر کشور پذیرفته شدند.
ناصر فرزانه افزود: امروز سند تحول بنیادین که مورد توجه مقام معظم رهبری در این دبیرستان اتفاق می افتد و دانش آموزان در کنار مسایل علمی به مسایل دینی و اعتقادی نیز می پردازند که خود بخش مهمی از سند تحول بنیادین است.

تمامی حقوق محفوظ است ، طراحی شده توسط کامپوسیس، رادیو ساوه توسط سرورهای قدرتمند محکم هاست پشتیبانی می‌شود.

Template Design:Dima Group