يكشنبه 4 آذر 1403 | Sunday 24 November 2024

تمامی اخبار

در مراسمی با حضور امام جمعه موقت ساوه، رئیس اداره مشارکت‌های مردمی سازمان آموزش و پرورش، اعضای شورای شهر، مدیر آموزش و پرورش و جمعی از مسوولین و خیرین مدرسه‌ساز این شهرستان  دبیرستان و آموزشگاه علمی دخترانه خیرساز "محراب" در این شهر افتتاح شد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)- منطقه مرکزی، امام جمعه موقت ساوه در این مراسم طی سخنانی گفت: دانش آموزان باید فراگیری علم و دانش را توأم با تهذیب و خودسازی و اهتمام به برنامه‌های دینی دنبال کنند. حجت‌الاسلام علی بدرخانی افزود: نیاز روزافزون جامعه به فراگیری معارف دینی بیش از پیش احساس می‌شود و متولیان امر تعلیم و تربیت باید زمینه نشر معارف دینی را در مدارس فراهم کنند.

وی با تأکید لزوم بر برپایی نماز جماعت و اهمیت پایبندی دانش آموزان به آموزه های اسلامی و دینی تصریح کرد: برپایی نماز جماعت در مدارس یکی از اقدامات خوب حوزه تعلیم و تربیت در تقویت اعتقادات دینی دانش آموزان است.

به گزارش ایسنا، رئیس اداره مشارکت‌های مردمی سازمان آموزش و پرورش استان مرکزی نیز در این مراسم گفت: شهرستان ساوه از جمله شهرهای موفق استان مرکزی در احداث فضاهای آموزشی خیرساز است و مجمع خیرین مدرسه ساز فعالی دارد.

سیدرضا قریشی افزود: علیرغم مشارکت خیرین در احداث مدارس اما، این شهرستان نیاز به توسعه و احداث مدارس جدیدی دارد و از آنجا که دولت به تنهایی قادر به تامین آن نیست لذا مشارکت خیرین را می طلبد.

وی با اشاره به سند تحول بنیادین در آموزش و پرورش گفت: یکی از مواردی که در سند تحول بنیادین آموزش و پرورش لحاظ شده است مشارکت خیرین در احداث مدارس و فضاهای آموزشی است.

قریشی خاطر نشان کرد: حضور افراد موثر در بخش های غیر دولتی نیز می تواند کمک خوبی به نظام تعلیم و تربیت کند.

در ادامه این مراسم مدیر آموزش و پرورش شهرستان ساوه نیز گفت: جامعه اسلامی نیازمند انسان‌های فرهیخته‌ای است و تحقق این مهم تحصیل علم و دانش همراه با کسب معرفت است.

عبداله سالمی افزود: تحصیل علم، تهذیب و سلامت جسم سه مولفه‌ای است که دانش آموزان در مدارس در تحقق منویات مقام معظم رهبری کسب می کنند.

وی در بخش دیگری از سخنان خود با تقدیر از اقدامات انسان دوستان و خیرخواهانه خیرین مدرسه ساز گفت: علم، عشق و امید سه ویژگی خیرین است که با احداث مدارس موجب شکوفایی علم می شوند.

سالمی با بیان اینکه تاکنون 35 مدرسه خیر ساز در شهرستان ساوه احداث شده است، خاطر نشان کرد: احداث آموزشگاه علمی در مجاورت دبیرستان محراب اقدامی ارزشمند توسط خیرین است تا دانش آموزان بتوانند قله های پیشرفت و ترقی را طی کنند.

به گزارش ایسنا موسس دبیرستان و آموزشگاه علمی دخترانه محراب نیز گفت: فراهم نمودن زمینه تحصیل دانش آموزان مستعد، ارتقاء و کیفیت بخشی به تحصیل، اشاعه فرهنگ اسلامی و ترویج آموزه های دینی و فرهنگ سازی و جلب مشارکت مردمی جهت احداث مدارس خیرساز از جمله اهداف تاسیس این آموزشگاه و دبیرستان دخترانه است.

محمد کتابدار افزود: این آموزشگاه در زمینی به مساحت 500 متر مربع و با زیر بنایی بالغ بر یکهزار و 500  مترمربع با اخذ تأییدیه از سازمان نوسازی مدارس استان و با اعتباری بالغ بر 12 میلیارد ریال احداث گردیده است.

وی بیان کرد: در ساخت این آموزشگاه کلیه قوانین و آیین‌نامه‌های شهرداری و سازمان‌های مربوط به مقاوم‌سازی و مقاومت در برابر زلزله رعایت شده و از استحکام بنایی بالایی برخوردار است.

این خیر مدرسه ساز عشق و علاقه به مجموعه نظام تعلیم و تربیت را از دلایل ساخت این مدرسه دانست و گفت: این آموزشگاه مجهز به سیستم سرمایشی و گرمایشی، سیستم پیشرفته سایت کامپیوتر، لابراتوار زبان، آزمایشگاه، کلاسهای هوشمند در آینده نزدیک، نمازخانه، کتابخانه و ... است.

کتابدار برپایی نماز جماعت، برگزاری مراسم روزانه قرائت زیارت عاشورا و کلاسهای فوق برنامه را از جمله برنامه های این آموزشگاه ذکر کرد.

تمامی حقوق محفوظ است ، طراحی شده توسط کامپوسیس، رادیو ساوه توسط سرورهای قدرتمند محکم هاست پشتیبانی می‌شود.

Template Design:Dima Group