رئيس شبکه دامپزشکي ساوه گفت:به همت سه واحد مرغداري در ساوه 40 هزار قطعه مرغ سبز توليد شد.
سیدمرتضی ميراسلامي در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)-منطقه مرکزی، افزود: اين ميزان مرغ بدون آنتي بيوتيک ودر يک دوره 45 روزه توليدوپرورش يافته است.
وی با اشاره به اينکه مصرف نکردن آنتي بيوتيک موجب توليد مرغ سالم تر مي شود افزود: ترغيب مرغداران براي توليد مرغ بدون آنتي بيوتيک سلامت و امنيت غذايي جامعه را تامين مي کند.
وي بیان کرد: براي توليد مرغ بدون آنتي بيوتيک درآغازجوجه ريزي تا زمان بهره برداري نظارت و کنترل بهداشتي و آزمايش صورت مي گيرد تا بهداشت و سلامت مرغ هاي توليدي تاييد شود.
وی اظهار کرد: پرورش دهندگان بايد قبل از آغاز فعاليت درخواست خود را براي نظارت، برنامه ريزي ،اخذ نمونه ، انجام آزمايش مورد نظر و تاييد نهايي قبل از دوره پرورش به شبکه دامپزشکي اين شهرستان ارائه کنند.
میر اسلامی خاطر نشان کرد: واحد مرغداري داراي پروانه هم اکنون در شهرستان ساوه فعال است.