مدیر بیمارستان تخصصی حضرت فاطمه (س) ساوه گفت: بخش ماموگرافی این مرکز درمانی راه اندازی و آماده ارائه خدمات به هموطنان شد.
سید علی شریف نیا افزود: فعالیت این مرکز با خرید و نصب یک دستگاه دیجیتال ماموگرافی با داشتن سرعت و وضوح تصاویر بالا و پائین بودن میزان جذب اشعه برای کاهش آسیب اشعه ای به بیمار آغاز شد.
وی با اشاره به اینکه تجهیزات ماموگرافی با ارایه خدمات درمانی تخصصی به بانوان امکان تشخیص بیماری سرطان سینه در آنها را با کمترین هزینه به صورت دیجیتال فراهم می کند، اظهار داشت: به دلیل کاهش سن ابتلا به سرطان سینه در کشور، انجام ماموگرافی برای همه زنان 35 سال به بالا به خصوص افرادی که سابقه بیماری های سینه در خانواده دارند، ضروری است.
شریف نیا ادامه داد: ماموگرافی همچنین می تواند سرطان سینه در تمامی زنانی که دارای علائم بیماری در پستان و آنهایی که علائم بیماری ندارند را مورد بررسی قرار دهد.
به گفته وی، در بسیاری از کشورها، ماموگرافی به عنوان روش غربالگری و بیماریابی روی تمامی زنان سالم اجرا می شود و تلاش پزشکان این است که با دست یافتن به آمار صحیح برای تخمین میزان و سن شیوع سرطان سینه بیماری های بدخیم سینه را در مراحل اولیه و قابل علاج شناسایی کنند.
مدیر بیمارستان تخصصی حضرت فاطمه (س) ساوه گفت: پیش از راه اندازی این بخش بیماران برای انجام ماموگرافی به شهرهای همجوار و تهران اعزام می شدند.
وی با بیان اینکه بخش های سی تی اسکن، ام آر آی، سنگ شکن و ماموگرافی امسال در این مرکز درمانی راه اندازی شده اند، بیان داشت: هم اکنون این بیمارستان دو روز در طول هفته مجهز به جراج مغز و اعصاب است که به زودی این جراح در تمامی طول هفته به شهروندان خدمات ارائه خواهد کرد.
وی افزود: علیرغم سرمایه گذاری قابل توجه در این بیمارستان، متاسفانه بیمه ها همکاری لازم را با این مرکز ندارند و این امر موجب بروز مشکلاتی برای مراجعان نیازمند شده است.