مدیر جهاد كشاورزی ساوه گفت:با پایان کار برداشت و خرید جو از کشاورزان ساوه ای در مجموع 20 هزار و 52 تن محصول جو از اراضي زيرکشت اين محصول در بخشهاي مرکزي و نوبران برداشت شده است.
توحید لو با بیان اینکه برداشت جو در این شهرستان از اردیبهشت ماه آغاز شده است، افزود: متوسط عملکرد اين محصول درهر هکتار دوهزار و700 کيلوگرم بوده است.
وی با اشاره به اینکه برداشت جو آبی و دیم در سالجاری نسبت به مدت مشابه سال قبل آن دو هزار و 80 تن كمتر بوده است، اظهار کرد: سال زراعی گذشته 30 هزار و 200 تن جو آبی و دیمی از سطح هشت هزار و 100 هكتار اراضی زیر كشت این محصول برداشت شده بود.
وی کمبود آب کشاورزی را علت كاهش برداشت این محصول ذکر کرد و تصریح کرد:لازم است با استفاده از روشهای نوین آبیاری و نیز فرهنگ سازی در خصوص مصرف آب شاهد افزایش میزان تولید این محصول باشیم.
وی با بیان اینکه بیش از 135 هزار هكتار اراضی كشاورزی در شهرستان ساوه وجود دارد، افزود: از این میزان 19 هزار هكتار باغ و 116 هزار هكتار دیگر را زمین های زراعی تشکیل می دهد.